Polemic se po roce vrátí do Lucerna Music Baru

Polemic se po roce vrátí do Lucerna Music Baru

24. 10. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slovenská ska-reggae kapela Polemic brázdí pódia už dlouhých 27 let, během kterých si vytvořila věrné publikum na Slovensku a v České republice. V úterý 15. listopadu se Polemic po roce vrátí do pražského Lucerna Music Baru s aktuálním hitem Tancuj.
Písnička Tancuj se stala během letošního léta novým koncertním hitem Polemic. Na letních festivalech kapela průběžně natáčela video k Tancuj, ve kterém zvěčnili taneční kreace svých fanoušků. Odvahu natočit se před stěnou s logem kapely v sobě našli pankáči, zamilované páry i matky s dětmi. Autory námětu jsou členové Polemic, režie se ujal úspěšný filmař Marek Mackovič.
 


„Klip má dvě linie. První je o lásce k tanci. Lidé to u našeho provizorního tancomatu, který jsme na festivalech postavili, dokazují svojí originalitou a speciálními kreacemi. Druhá linie ukazuje, co zažívá Polemic celé léto. Cestování, festivaly, slunce, koncertování a v neposlední řadě tanec, který je vlastně se vším spojený,“ řekl kytarista a zpěvák Polemicu Michal „Mickey Mouse“ Novácky.

Polemic

Zatím poslední, v pořadí již sedmé, řadové album Polemic Hey! Ba-Ba-Re-Bop vyšlo v dubnu 2013. Jako hosté se na desce objevili Palo Habera, Matěj Ruppert, Lenka Dusilová, Katka Knechtová a další.

Vstupenky jsou v prodeji za 200 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě 250 Kč.

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

POLEMIC

Úterý 15. 11. 2016
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
POLEMIC (SK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika