Oliver Koletzki, Digitalism a další listopadová jména Roxy

Oliver Koletzki, Digitalism a další listopadová jména Roxy

01. 11. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ani po nabitém narozeninovém říjnu, který zakončil nezapomenutelným způsobem Solomun, oblíbený pražský klub nepolevuje v nabídce zajímavých hudebních akcí. Jaké jsou hlavní lákadla tohoto měsíce?
8. 11. GLASS ANIMALS (GB)
Psal se rok 2012, když se v Oxfordu dali dohromady čtyři kamarádi z dětství - Glass Animals. Kapela vznikla v době, kdy mnozí zvěstovali konec klasického britského indie. I proto se rozhodli tento žánr propojit s novými vlivy. Pro Glass Animals se tak stala typická kombinace kytar, popu a městských žánrů jako je hip hop nebo garage.

SOUTĚŽ
O co hrajeme: 1 x 2 vstupy

Otázka: Ve kterém roce se dali Glass Animals dohromady?

Váš tip:
1992
2002
2012
Jméno:


Příjmení:


Email:

 



10. 11. WOLFMOTHER (AUS)
Australská hard rocková kapela Wolfmother má za více než 10let své existence na kontě pěknou sbírku úspěchů. Jejich debutové album se stalo čtyřikrát platinovým, skladba Woman získala cenu Grammy a podíleli se na tvorbě soundtracků pro filmy jako třeba Spiderman 3, The Hangover a hry Falout 2 nebo Need For Speed.

11. 11. JOHN TALABOT DJ SET (Young Turks / Hivern Discs/ESP)
Záhadný barcelonský Dj a producent John Talabot je známý svou deepovou a temperamentní house music. Objevil se z ničeho nic v roce 2009 s hitem “Sunshine” a od té doby se nezastavitelně posouvá na výslunní elektronické scény.

John Talabot

13. 11. THE QEMISTS (UK)
Základem kouzelné formule The Qemists je živelný mix drum'n'bassu, dubstepu a rocku, který při koncertech umocňují ještě živé bubny, masivní samply a klasické kytary. V minulosti například spolupracovali s Enter Shikari na hitu Take It Back, se kterými se letos vydali na tour, a to již podruhé. Na začátku března vydali nové, v pořadí třetí, studiové album Warrior Sound, a to po 6 letech od předchozí úspěšné desky Spirit in the System.

16. 11. OLIVER KOLETZKI (Stil Vor Talent/GER)
Oliver Koletzki je stálice na hudební scéně, která je synonymem pro kvalitní, propracovaný sound a hlavně pokoru a pracovitost. Stejně jako většina kluků, i on se zajímal o první PC a videohry, což ho přivedlo i k programování hudby skrz nové technologie. Ve dvanácti se Oliver začal učit na piano a kytaru, pustil se do prvních hip hopových beatů a krátce na to se zamiloval do elektroniky a synťáků. Pak už chyběl jen krůček k jeho prvním parties jako Dj v rodném městě Braunschweig. Posedlost hudbou ale pokračovala a tak se rozhodl přestěhovat do Berlína, studovat hudbu a proniknout do nočního života.

19. 11. DIGITALISM LIVE (GER)
Digitalism se tradičně daří zůstat nezávislí na přicházejících a odcházejících trendech. Nová deska Mirage posunuje jejich tradiční zvuk zase o kousek dál. „Je to soundtrack k našemu vlastnímu světu. Je to mělo být něco fantastického, něco krásného, zároveň křehkého. Možná jde o paralelní vesmír, do kterého vkročíš a uvízneš v něm“ komentuje Jence. Ať už tě osloví melodický  track Utopia, electro banger Battlecry nebo jasná nová hitovka Go Time, je jasné, že se zrodilo skvělé album, které tě od prvního poslechu nepustí.
 


22. 11. B-REAL (Cypress Hill) - Dr Greenthumb European Tour
Heads up! Přijíždí B-Real a svým nezaměnitelným hlasem a svolává všechny šílence z okolí hymnou “Insane In The Brain”. Vytáhni svěrací kazajku, opraš svou sbírku toho nejlepšího rapu, vytáhni kazety, CDs a všechno, co od Cypress Hill máš a jednoduše si připomeň, proč má tohle seskupení fame. Není to jen přes 18 milionů prodaných alb, ale hlavně jejich strhující show, se kterými několikrát objeli celý svět a byli headlinery snad všech velkých festivalů.

26. 11. CLIMAX 18th anniversary - UMEK (SVN)
Nechme mluvit čísla. 22 odehraných let, 4 alba, 520 releasů, 95 remixů, 257 radio show na 160 rádiích, 1500 odehraných setů a nacestováno přes 2,5 miliónu km což je 6,5x na měsíc a zpátky. Umek byl, je a bez pochyby i zůstane jedním z hlavních tahounů světového kolotoče s názvem techno a tech house music.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OLIVER KOLETZKI

Středa 16. 11. 2016
Vstup: od 280 Kč
Vystupují:
OLIVER KOLETZKI (Stil Vor Talent/GER), IM Cyber, Makarov, Ravic, Yannick/Filip Markes project (dj & sax), Myclick
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika