Adrian Hour na tradiční Christmas Party Pardubice

Adrian Hour na tradiční Christmas Party Pardubice

02. 12. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tradičně bude 25. prosince pardubické výstaviště ABC hostit Christmas party, kterou vám nově od letošního roku přináší legendární festival elektronické hudby Svojšice.
Na dvou pódiích Christmas Party představí umění mnoha špičkových českých DJů a nebude chybět ani argentinská techno špička!
 

Headlinerem Finlandia main stage je mistr techna Argentinec Adrian Hour. V posledních pár letech se ze své domovské Jižní Ameriky vypracoval až na mezinárodní hvězdu světového formátu. Každý víkend vystupuje na eventech po celém světě pro mnohatisícové davy fanoušků a je excelentním producentem, jehož tvorba je hrána respektovanými umělci. Letošní vánoce přijal naše pozvání a vystoupí na Finladnia techno main stage na Christmas Party!

Speciální vánoční techno vám na Finlandia main stagei ve svých setech namíchají DJka Lucca, Džejár, Kaisersoze, K.Sandra, Chief!Mama a Luke Nova.

Druhé hudební pódium Radio Kiss Delta Stage pro letošní rok uvede nový hudební koncept, jehož představiteli jsou Chris Sadler, Matamar, Angry Beats, Smoke, Flash a Victor Tellagio. Po ukončení hudební produkce Christmas Party pro vás bude připravena Afterparty.

FB událost: http://bit.ly/2dTg9Z6

Dodal: Petr Dzingel alias Džejár, Dance Club Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTMAS PARTY

Neděle 25. 12. 2016
Vstup: 300 - 350 Kč
Vystupují:
Adrian Hour (Argentina), Lucca, Džejár, Kaisersoze, K.Sandra, Chief!Mama, Luke Nova, Chris Sadler, Matamar, Angry Beats, Smoke, Flash, Victor Tellagio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika