High Contrast, Loco Dice a další prosincová jména Roxy

High Contrast, Loco Dice a další prosincová jména Roxy

01. 12. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražská Roxy má letos za sebou bezpochyby jednu z nejlepších etap své historie. Než se klub uchýlí k Vánočnímu spánku, nabídne ještě několik zajímavých akcí. Kde jinde také ukončit povedenou klubovou sezónu že?
2. 12. Loco Dice
Temperamentní Dj, producent s tuniskými kořeny a jedna ze stěžejních osobností elektroniky posledních 10ti let Loco Dice přijíždí tento pátek poprvé do České republiky. Miluje techno a rád experimentuje. Se svou novou deskou se vydal ke svým hip hopovým začátkům, kde vytvořil můstek mezi black music a elektronikou.  Loco Dice a jeho dj set slibuje stylové zakončení podzimní sezóny.
 


11. 12. Milow
Jonathan Ivo Gilles Vandenbroeck alias Milow vydal své první album The Bigger Picture už v roce 2005, zabodoval s ním však jen v rodné Belgii. Celosvětový úspěch přišel až čtyři roky poté s neotřelým coverem 50 Centova hitu Ayo Technology.

15. 12. Skyline
Sedmé studiové album skupiny Skyline s názvem Jungle vyšlo letos v červnu. Žánrově pestrou desku představí fanouškům po letní festivalové sezóně konečně také v klubech.

16. 12. High Contrast
Přelom roku 2015/16 nebylo o Lincolnu Barrettovi moc slyšet a šlo s největší pravděpodobností o promyšlený záměr. V průběhu tohoto roku ohlásil velké novinky. Tou hlavní je upsání u nezávislého labelu 3Beat Records a ohlášení nového alba, které je očekáváno do konce tohoto roku. První singl Remind Me odkazuje na jeho dřívější produkci plnou pozitivní energie a soulové atmosféry, díky které se dostal do povědomí snad všech drum&bassových fans.

31. 12. UNIVERSE – NEW YEAR´S EVE
Oslava Nového roku bude v Roxy tradičně pod taktovkou českých djs.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIGH CONTRAST

Pátek 16. 12. 2016
Vstup: od 390 Kč
Vystupují:
High Contrast (UK), Support: Dimension, N:Force b2bThiew (let it roll), Trimer (UK), 2nd stage Filip´s B-Day : Merci, 2K & Sweg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika