Frontman britské kapely Keane Tom Chaplin míří s novým albem do Roxy

Frontman britské kapely Keane Tom Chaplin míří s novým albem do Roxy

07. 12. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Anglický skladatel, písničkář a především zpěvák britské pop-rockové skupiny Keane Tom Chaplin přijíždí do Prahy. Před třemi lety oznámila kapela pauzu a vzápětí na to její frontman i přípravu sólové kariéry.
Přes několik komplikací se teď všichni fanoušci můžou radovat! V říjnu vyšlo jeho debutové album The Wave a v současnosti připravuje tour, jejíž zastávkou bude 6. března i pražská ROXY. Předprodej vstupenek bude spuštěn 9. prosince v 10:00.
 

Brilantní muzikant a majitel zvučného hlasu Tom Chaplin je známý především díky anglickému fenoménu Keane, který za 16 let své existence ponechal na hudební scéně nesmazatelnou stopu. Jejich oznámená pauza mu v roce 2013 dala prostor vystoupit poprvé mimo “stín” legendární formace. Tím se ocitl pod drobnohledem a podlehl úzkostem a závislosti na drogách. Vše se nakonec obrátilo v dobré a tak o prázdninách vypustil první zajímavé vlaštovky Qiucksand nebo Hardened Heart a v říjnu 2016 pak kompletní debutovou desku The Wave. 

Ve své prvotině vytvořil 11 skladeb o svých nadějích a obavách (en: Hopes and Fears - debutové album Keane), které i dle recenzí působí velmi pozitivně a odhodlaně. Vše prolínají zajímavé hudební i hlasové prvky a samozřejmě chytlavé refrény. Přidejme k tomu ještě tak typicky čistý až andělský hlas Toma a může být jisté, že jeho živá show bude silný zážitek. Pondělní večer 6. března bude v ROXY patřit britskému pop-rocku.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TOM CHAPLIN

Pondělí 6. 3. 2017
Vstup: od 645 Kč
Vystupují:
Tom Chaplin (Keane, UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika