Electro swingová 30. léta ve Stormu

Electro swingová 30. léta ve Stormu

09. 02. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Storm se již počtvrté promění na podzemní electro swingovou tančírnu. Poté, co Harlem hostil hvězdnou kapelu Mydy Rabycad, skvělou afterpary po koncertu Parov Stelar a vídeňské eso Tony Maroni, si pro vás tentokrát připravil skupinu MoveBreakers, která vás roztančí tak, že zapomenete, že není rok 1930 a protancujete se do zavíračky nebo do příchodu prohibice.
LINE UP
MoveBreakers (live)
DJ MACKIE MESSER
James Wing
DJ Swing Garden
Dj Mikkno (dnb - liquid & main stream)
 


VSTUPENKY
předprodej 100 Kč (+ poplatek): http://storm-club.cz/ElectroSwing_TICKETS
na místě 120-150 Kč

Více informací naleznete na Facebook události.

MoveBreakers vám předvede originální fúzi elektronických beatů, živých nástrojů a neuvěřitelné energie na podiu. Tato pražská hudební skupina funguje od roku 2015 a za první rok svého působení odehrála bezmála 50 koncertů v ČR, Itálii a na Slovensku. Očekávejte mix electro-swingu, funky, italského folkloru ale i drum'n'bassu. To vše doplněné DJ setem a závěrečným jamem všech hudebníků z kapely.

Mackie Messer, pionýr českého electro swingu, účinkoval od své premiéry v roce 2009 opakovaně např. v Londýně, Paříži a Berlíně. Několikrát vystoupil na pódiu s Caravan Palace, Parov Stelar, Alice Francis, Tape Five, Jazzsteppa a mnoha dalšími oblíbenci. V Praze na Nové Scéně Národního divadla pořádá kultovní taneční noc Electro Swing River a již několik let organizuje na divadelní lodi bratří Formanů originální taneční plavby Swing na lodi Tajemství. Můžete ho vidět i na festivalu Letní Letná, kde pravidelně uvádí oblíbený večer Swing v cirkuse.

James Wing je rezidentem Electro swingových večerů v klubech Storm, Cross a další. Naservíruje vám vesele taneční electro swingový energy drink kořeněný poctivou dávkou balkánského temperamentu.
Vystoupil na jednom pódiu s Chinese man (FR), Alice Francis (DE), Tape Five (DE), Gentlemen Callers of LA (USA), Grant Lazlo (FR), Kiss Me Yesterday (AU), Stereo MC's (EN), Dj Mackie Messer, Sacha Dieu (UK), Dj Farrapo (IT), Dj Click (FR), Manie Dansante (BRA), Dj Mibor (SP), Les Chats de Nuit (DE), Malalata (SK), Voila!, Universal Swing Brothers a dalšími...

Swing Garden je statný dlouhán s jemnou duší a šlemi na správném místě. Jeho DJské sety vás chytnou a nepustí. Servíruje svérázné a hravé mixy tradičního jazzu, swingu a rock’n’rollu s přechodem k modernímu electro-swingu, funky a latino. Když zahraje Swing Garden, nohy se vám samy rozeběhnou po parketu.

Mikkno se věnuje drum'n'bassu od roku 2009. Nejdříve hraje v malých klubech po Praze a postupně se díky tréninku dostává do větších klubů, jako je například Storm Club, Cross club a Chapeau Rouge. V jeho setech nejčastěji uslyšíte jump up a neuro funk, ale často zahrají i jiné styly drum'n'bassu, protože nikdy neměl rád monotónnost. Hrál na několika akcích po boku zahraničních interpretů, jako jsou například BTK, MATRIX, SEBA, KG, TRILO, ACRAY nebo MODIFIED MOTION.

Během večera si můžete v Harlemu užít dvě úžasná Burlesque vystoupení se skvělou a cenami ověnčenou tanečnicí Angelica G. L Amour. Po celou dobu večera bude promítána dobová projekce a co víc, skupina MoveBreakers zde bude točit videoklip!

Dodal: Jana Pflegerová, Storm Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRO SWING HARLEM

Sobota 11. 2. 2017
Vystupují:
MoveBreakers (live) & DJ Mackie Messer
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika