NERVO se vrací po čtyřech letech na Magnetic Festival

NERVO se vrací po čtyřech letech na Magnetic Festival

16. 03. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sestry Miriam a Olivia Nervo již téměř deset let dokazují, že jejich všestranný talent vládne taneční scéně a titul „Women of EDM“ je naprosto na místě. Ať už vystupují na největších festivalech světa, produkují hudbu, píšou k ní texty, režírují hudební videa nebo zpívají, vždy to vzbuzuje nebývalý zájem.
Aby také ne, když autorsky stojí nejen za svými hity, ale také se podílejí na tvorbě umělců jako Ke$ha, Ashley Tisdale, The Pussycat Dolls, Kylie Minogue, Britney Spears, Kelly Rowland, Afrojack, Armin Van Buuren nebo David Guetta. Právě David Guetta jim může vděčit za hit When Love Takes Over, který byl oceněn cenou Grammy.

Nervo

Psaní skladeb pro jiné umělce bylo jejich prvním vykročením k vlastní hudební kariéře. V 18 letech podepsaly první kontrakt s vydavatelstvím, což byl impuls k tomu, aby se přestěhovaly do Londýna, kde se na London School Of Sound naučily producentské postupy a začaly skládat také pro vlastní projekt – NERVO. Originální cit pro melodii a kreativní texty byly hnacím motorem, který rychle dostal NERVO do širšího povědomí v rámci taneční scény. Producentské spojení s Davidem Guettou a společné vystupování byl pak jen další velký krok k tomu, aby se ani ne během jednoho roku objevily na všech zásadních EDM festivalech světa. V roce 2011 spustily vlastní radiovou show NERVOnation.

V roce 2015 vydaly debutové album Collateral a o rok později založily na Armada Music vlastní sub-label Got Me Baby! Records. Kromě toho stihly v tomto roce produkovat také skladby People Grinnin’, Anywhere You Go, Forever Or Nothing a Alone, kterými opět dokázaly, že pro ně hudební styly nemají hranice. 

Vstupenky na MAGNETIC Festival, který proběhne 5. května 2017 v PVA Expo v Praze, je možné zakoupit na www.ticket61.com

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETIC FESTIVAL

Pátek 5. 5. 2017
Vystupují:
KURA (Portugalsko), NERVO (Australie), Blasterjaxx (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika