Daft Punk ve Varšavě

Daft Punk ve Varšavě

27. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pokud ještě nejste z letošních festivalů unaveni, nabízí ještě jeden velmi zajímavý, daleko cca 10 hodin od Prahy - Tak Tak Summer Of Music ve Varšavě.
Většinu zásadních festivalů letošního léta máme sice už za sebou, minimálně jedna akce, která by vám určitě neměla utéct, nás nicméně ještě čeká - dvoudenní polský festival Tak Tak Summer Of Music. Event, který se odehraje skoro za rohem (ve Varšavě) nabídne mezi 9. a 10. září na celkem čtyřech stageích celou dvacítku zahraničních umělců, nespočet lokálních talentů a jako headlinera nikoho menšího než francouzské elektronické experimentátory Daft Punk.

daft punk

Zastihnout Guy-Manuela de Homem-Christa a Thomase Bangaltera, kteří mají v projektu Daft Punk prsty, někde na pódiu se rovná menšímu zázraku. Letos po šestileté koncertní pauze se legendární dvojka ukáže na pouhých devíti světových vystoupeních a konkrétně ve východní Evropě ji můžete odchytit právě jen ve Varšavě. V rámci svojí futuristické show, která bývá často přirovnávána k vystoupením Kraftwerk nebo Jeana Michela Jarreho, odehrají Daft Punk většinu svých hitovek a jako bonusový nášup podle všeho přidají i několik čerstvých hudebních laskomin.

Tak Tak Summer Of Music ale samozřejmě nestojí a nepadá jenom s vystoupením francouzských robotů. Kromě nich se na festivalová pódia vyškrábou ještě třeba veterán londýnského Radia 1 Gilles Peterson doprovázený zpěvákem Earlem Zingerem, Mr Scruff z labelu Ninja Tune, britská odpověď na Jazzanovu - Bugz in the Attic, elektronicko-popová dvojka Pet Shop Boys, ex vokalista The Stone Roses Ian Brown, s hiphopem koketující Stereo MCS, indie-rockeři Maximo Park, nejžhavější americký elektronický export současnosti The Crystal Method, electroclash provokatérka Peaches, kanadský talent Mocky a nespočet dalších.

www.summerofmusic.pl

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika