Technodeluxe a Dunton nepřijeli

Technodeluxe a Dunton nepřijeli

28. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Smutnou zprávu se v pátek dozvěděli pořadatele festivalu Summer Session, když se dozvěděli, že jim oba headlineři nepřiletí. A co vaše smlouvy, páni promotéři?
Pořadatel: Omlouváme se všem, kteří se těšili na live vystoupení Nicka Duntona a Technodeluxe, na pátečním open airu Summer Session. Co se vlastně stalo, že Nick ani Technodeluxe nepřijeli?

Před třináctou hodinou páteční, nám volal Nick Dunton z Londýnské nemocnice, že Technodeluxe zkolabovala na letišti, když se chystali k odbavení a k odletu do Čech. Technodeluxe je Duntonova nynější přítelkyně, takže s ní odjel do nemocnice, jednak prý neumí dost dobře anglicky a také to s ní prý vypadalo velmi vážně, neboť se, jak se ukázalo, jednalo o otravu krve. Je nám opravdu líto co se v pátek stalo, ale nemáme na vzniklé situaci žádný podíl. Narychlo se nám nakonec podařilo zajistit za oba náhradu, v podobě slovenského Dje BOSSe a PAVLA KREJDLA, to se nakonec ukázalo jako výborná volba. Oběma od nás patří velký dík! Níže si můžete přečíst smsky, které jsme dostali od Nicka Duntona po jeho prvním telefonátu v průběhu pátečního odpoledne, obrázek si prosím udělejte sami.

„She (technodeluxe) collapsed at the Airport. It was scary. The medics took her to hospital. I had to go with her. I couldnt just leave her in the uk on her own. I am waiting to speak to the doctors. She wont be coming I dont think the doctors would let her travel. I hope they wont keep her in overnight..I am just waiting to see how serious it is. I will hopefully be on next flight. I dont know what else to do. I am really worried about her. I have never missed a gig in my life. I hope you can undestand the situation I am in. I dont mess people around. I am just worried to leave her in case she is seriouly ill. I hope you undestand“

„Hi she has blood poisoning. I am really worried. The doctor tell me It is very serious. I am scared for her. I dont know what to do. You can die from this if it reaches the heart and lungs. I am so sorry this has happend. I rally dont want to upset you guys. I dont want to miss the gig, but I would never forive myself if she got even worse while I was away. I am scared to leave her. She is delirious. And doesnt speak good english. I am so sorry. I dont want to make a bad decision. I cant use the phone in the hospital. I will come outside again as soon as possible and keep you updated.“

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika