Loadstar a BTK vystoupí v červnu v Roxy

Loadstar a BTK vystoupí v červnu v Roxy

25. 04. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na červen chystá Roxy velkou DnB noc se dvěma headlinery. Bristolská dvojice Xample a Lomax kombinuje v projektu Loadstar to nejlepší z obou individualit, od liquid funku přes kvalitní mainstream až po tvrdší polohy. 
Druhým headlinerem, který nepochybně za decky přitvrdí bude brazilský hudební chameleón a špičkový producent BTK. Celou nocí provede Daxta MC a doplní český support.

Předprodej začíná v úterý 25. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Loadstar

Jistě znáte klasické řecké přísloví „Celek je víc než jen součet jeho částí“. V případě Loadstar to platí dvojnásob. Loadstar jako společný projekt úspěšných producentů Xample a Lomaxe funguje od roku 2010 a obratně balancuje mezi elegantním liquid funkem (Stepped Outside) a kvalitním mainstreamem jako např. track Refuse To Love. Výjimkou u Loadstar nejsou ani tvrdší polohy jako v případě šlapavého Bomber. Loadstar přenášejí svůj technický um a preciznosti i do dj setů, při kterých kombinují nejnovější djské technologie a výsledkem jsou jejich nezapomenutelné „4 hands“ sety.

Tvrdší část noci bude kralovat brazilský dj a producent BTK, který za svou kariéru vydával po několika labely Renegade Hardware, Shogun nebo Playaz, ale domov našel až ve Virus Records, navíc si v roce 2010 založit i vlastní label Dutty Audio. BTK je známý nejen plodnou spoluprací se švýcarským Optivem - Zero Tolerance, ale i vlastní produkcí a remixy např. Galactic od Philip TBC. 16. června představí ROXY velmi silný line up představující drum&bass ve všech jeho barvách a příchutích, buďte u toho!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LOADSTAR

Pátek 16. 6. 2017
Vstup: od 250 Kč
Vystupují:
Loadstar (RAM/UK), BTK (Dutty Audio/CH), Daxta MC
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika