Bukanyrský Podcast uvádí rezidenta mejdanu Vivacity

Bukanyrský Podcast uvádí rezidenta mejdanu Vivacity

12. 07. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Checo Zac nahrál podcast, který vám dá ochutnat, jak pocity z kraje večera, tak i ranní špičku svého pojetí noci Vivacity+, kde je spolu se svým dlouholetým hudebním parťákem Cubikem rezidentem.
Na jednu stranu rozlítaný, otevřený a na druhou velmi cílený a koncepční. Tak by se dal nazvat přístup k elektronické hudbě, který Checo Zac mixuje ve své hudební tvorbě i setech. Sám se cítí spíše producentem hledajícím inspiraci napříč žánry a to i daleko za hranicemi domovských house nebo tech-house stylů, o čemž svědčí i některé jeho dřívější indie nebo experimentální live projekty. 



Na hudební scéně se vyskytuje už od roku 2000. Svou první rezidenturu hostil na legendární noci Le Mixage v Příbrami. Od roku 2009, kdy na značce Soul Records vyšel jeho první release vydával na značce Solstice a spolu s Cubikem na značkách Deepwave, Dilematic nebo Adaptation. Spolu s Cubikem již představil řadu vlastních tracků i remixů včetně předělávek pečlivě vybraných českých hitů (především Návštěvníci). Hudba je zábava, hudba je pro lidi, kteří jí poslouchají, baví se jí a nechávají se unést a toho se chci držet a takovou hudbu skládat i hrát.

Bukanyrský Podcast uvádí rezidenta mejdanu Vivacity

Pokavaď si nechcete nechat ujít další podcasty music houseboatu U Bukanýra, tak nezapomeňte sledovat náš soundcloud: https://www.soundcloud.com/bukanyrboat/

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VLNY

Pátek 14. 7. 2017
Vystupují:
Third Attempt (Norsko), djs Biodan (Roxy), Mutuju (Sexual Healing), Zissou (Chi Chi Gang), Letní terasa: LOUNGE atmosphere by dj Roman Rai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika