Chase & Status přivezou do Roxy nové album Tribe

Chase & Status přivezou do Roxy nové album Tribe

31. 07. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dle mnohých nejúspěšnější drum&bassový projekt historie, majitelé labelu More Than A Lot a legendární manchesterský projekt Chase & Status si 1. prosince odbyde svou premiéru v klubu Roxy.
Ch&S mají za sebou tři multižánrová alba, z nichž všechna měla nesporný vliv na světovou elektronickou scénu a 18. srpna vydávají v pořadí čtvrté a velmi očekávané album Tribe. Dj set doplní dvorní MC Rage.

Chase & Status
 
Předprodej začíná 31. července v MY ROXY pro registrované s 10% slevou po dobu 24hodin. Poté v běžných předprodejích.
 
Říká se jim králové drum&bassu, ale bylo by pošetilé je zbytečně uzavírat do jedné škatulky. Saul (Chase) a Milton (Status) se znají už od vysoké školy v Manchesteru, kde je v roce 2003 spojil zájem o elektroniku a její nespoutané hranice. Chase & Status se podařilo přenést kapelový sound do návykově taneční elektronické hudební směsi a získat si  jak undergroundové publikum, tak dosáhnout na vysoké příčky v hitparádách, které v Británii znamenají vstup na velká pódia. Dopomohly k tomu i spolupráce s takovými jmény jako Plan B, Cee Lo Green nebo Example.
 
Chase&Status jsou žijící legendou, která každým svým albem posouvá hranice elektroniky. Nezáleží zda jde single nebo remix, drum&bass, grime, dubstep nebo bass music, vždy jde o inspirativní spojení, které následuje velká část hudební scény. Ať už live show nebo dj sety přenášejí Ch&S svou energii i na dance-floory. Ať přijede Chase nebo Status jedno je jisté. První prosincový den bude v Dlouhé ulici hodně horko!
 
-EN-
Chase & Status are an English electronic music production duo composed of Saul Milton (Chase) and Will Kennard (Status). The duo are from London, formed in 2003 after meeting at university in Manchester and combine drum&bass, dubstep, grime and bass music. The duo have since released three studio albums as well as collaborating with major artists such as Plan B, Cee Lo Green, Rihanna, Example and Tinie Tempah. They run the independent record label MTA Records. Chase&Status will release their 4th anticipated album Tribe 18th August and we cannot wait to welcome them for the first time to ROXY with their dj set. Save the date - 1st December 2017!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHASE & STATUS

Pátek 1. 12. 2017
Vstup: od 450 Kč
Vystupují:
Chase & Status dj set (UK) & MC Rage
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika