Divocí Eskimo Callboy v Praze oslaví narozeniny klubu Roxy BE25

Divocí Eskimo Callboy v Praze oslaví narozeniny klubu Roxy BE25

16. 08. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořádně divoká a tvrdá narozeninová párty, vypukne 22. října v klubu Roxy. Němečtí Eskimo Callboy se po skvělé show na letošním festivalu Rock for People vrátí na podzim do Prahy, aby vystoupili v rámci oslav Roxy BE25.
Předprodej začíná 16.8. přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou po dobu 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Eskimo Callboy

Koncerty Eskimo Callboy jsou vyhlášeny neuvěřitelnou dávkou energie, trochou šílenství a živelnou atmosférou. Nejen kapela, ale také fanoušci si koncerty užívají naplno a pouštějí se do všemožných kousků, nechybí ani oblíbeny crowdsurfing. Kluci, kteří se dovedně pohybují mezi metalem, hardcorem a elektronikou, se dali dohromady před sedmi lety v Castrop-Rauxel. Mají za sebou čtyři alba a úspěchy v Evropě, USA, Číně a Rusku, přičemž zcela výjimečnou pozici ikony zaujímají Eskimo Callboy v Japonsku. Kapela vyhrála kategorii Up & Coming německých Metal Hammer Award v roce 2013.

Styl kapely se dvěma vokalisty v první linii je popisován jako metalcore řízlý post-hardcorem a elektronikou. Díky jejich kořenům v technu se objevuje také pojem electrocore. Boyband je známý tím, že si v textech neklade žádná velká omezení a tematicky se pohybuje zejména v trojúhelníku mejdan-chlast-sex. Sami svůj styl občas s nadhledem nazývají jako “porno metal”. Eskimo Callboy mají podobný styl jako jejich krajané To The Rats And Wolves, s kterými často spolupracují v rámci společných vystoupení. 

Jedinečné kouzlo kapely odvázalo na Rock for People i ty, kteří je do té doby ještě neznali. Jejich výkon se řadil nepochybně k těm nezapomenutelným. V jednom momentě si připadáte jako na blyštivé diskotéce, abyste se vzápětí ocitli uprostřed zpoceného moshpitu a po pár momentech stojíte pro změnu u baru v klubu a dáváte si dalšího panáka.  

Eskimo Callboy vystoupí 22. října v rámci narozeninových oslav ROXY BE25 ve spolupráci s organizátory Rock for People. Vstupenky na koncert Eskimo Callboy budou od 16.8.2017 v prodeji na GoOut.cz. Více informací na www.roxy.cz a www.rockforpeople.cz 

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE25 - ESKIMO CALLBOY

Neděle 22. 10. 2017
Vstup: 430 Kč
Vystupují:
Eskimo Callboy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika