Roxy čeká v září tvrdý DnB line up v čele s Audio a Counterstrike

Roxy čeká v září tvrdý DnB line up v čele s Audio a Counterstrike

18. 08. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední zářijový víkend Roxy zažije tvrdý DnB line-up. Za decky se vystřídá britský producent Audio a Counterstrike. Od obou můžete čekat spoustu energie, nemilosrdnou tvrdost a surové kompozice. Připravte na 29. září veškeré síly, protože nikoho šetřit nebudou. 
Předprodej začíná ve středu 17.srpna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.
 


Na scéně se Audio pohybuje už přes deset let, ale už jako teenager patřil do drum`n`basse a jungle scény a pořádal v Londýně své vlastní parties. Svým debutem “To the Edge Of Reason” v roce 2008 na sebe upoutal pozornost Ed Rushe a Virus Recordings a tak s tímto labelem podepsal smlouvu. Následovalo několik průlomových hitů jako Vacuum,  Headroom nebo remix  Optiv & BTK Sabretooth a další 3 alba v relativně krátké době, aby dokázal veřejnosti svůj zápal pro věc a pravého ducha DnB. Jeho nemilosrdně tvrdá produkce připoutala i pozornost Andyho C a tak se v roce 2014 stal součástí RAM Records. Snaží se posouvat hranice DnB až po nejzazší okraj, je nekompromisní a kreativní, což třeba dokazuje jeho set s A.M.C. Je také proslulý svými dvojitými dropy, kterými dostává fanoušky do naprostého šílenství.

Za decky ho doplní projekt z Kapského Města Counterstrike. Původně dvoučlenný projekt je dnes zastoupen většinou už jen Justinem Scholtemeyerem, který ale na své síle určitě neztrácí. Zakládá si na živelnosti, surových kompozicích a vysoce energickém zvuku inspirovaným metalem, technem nebo techstepem. Průkopník DnB na Africkém kontinentu se s nikým mazlit nebude, jak se můžete přesvědčit v jednom z jeho setů. Buďte ready, protože 29. září zažije ROXY pořádně tvrdou nálož hned se dvěma headlinery. 

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AUDIO

Pátek 29. 9. 2017
Vstup: od 170 Kč
Vystupují:
AUDIO (UK), COUNTERSTRIKE (ZAF), djs: Koma (N:Force & Thiew/Let It Roll), Schooler (Let It Roll), 2nd stage: Arturo Legorreta (materia.fm), Rebolero (AG)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika