Představujeme Lunchmeat Festival  - 1. díl

Představujeme Lunchmeat Festival - 1. díl

16. 10. 2017  |  Autor: Vendula Říhová  |  Komentáře (0)
Festival Lunchmeat si za sedm let své existence vydobyl renomé v tuzemsku i na zahraniční scéně. A to mezi fanoušky i konkurenty. Může za to cit pro aktuální hudební nálady ředitele festivalu Jakuba Peška, do detailu propracovaná vizuální stránka, perfektní zvuk a neotřelé prostory, kde se jednotlivé akce pořádají. S Jakubem jsme si popovídali před loňským ročníkem. Letos se zaměříme na vybrané hudebníky. V pětidílném seriálu doporučíme, koho určitě nevynechat? 
Visionist
Britský experimentátor Visionist do Prahy přiveze dubstep a liquid grime protkaný notnou dávkou noisu. Jemné melodie ve svých písních rozbíjí naléhavými zvuky jakoby zachycenými odněkud z vesmíru. Nebo taky třeba od vašich oblíbených metalových kapel z 90. let. Na kontě má album Safe, které vyšlo před dvěma lety na sublabelu Codes známějšího vydavatelství Pan Billa Kouligase. Po vizuální stránce mu bude sekundovat Pedro Maia.
 

Roots In Heaven
V Berlíně usazený DJ a producent Roots In Heaven na festivalu představí svůj audiovizuální projekt Petites Madeleines. Jak ukázka napovídá, půjde o masivní zvuk ruku v ruce s minimalisticky koncipovanou a přesto ohromující show. Roots in Heaven je projekt tak trochu opředený tajemstvím. Jako už mnoho jeho kolegů, má i on svou tvář schovanou – za maskou s peřím.
 

Kompletní program na čtvrtek 19. října 2017

SYMPOSYUM
17:30  Opening word by Peter Kirn (CDM)
17:40  Keynote: Peter Kirn – Digital Object Theater
18:30  Keynote: Ignazio Mortellaro (Stroboscopic Artefacts/Oblivious Artefacts)
19:00  Discussion panel: Gregory Eden (The Full Spectrum), Kateřina Blahutová (DVDJ NNS), Ignazio Mortellaro, Peter Kirn (host)

MAIN PROGRAM
20:00  dné & Gabriela Prochazka AV Live
21:00  Lumisokea & Legoman present Nibiru AV Live
22:00  Visionist & Pedro Maia AV Live
23:00  Roots In Heaven AV Live 
00:00  Clark AV Live 
01:00  Lucy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LUNCHMEAT FESTIVAL 2017

Čtvrtek 19. 10. 2017 až Sobota 21. 10. 2017
Vystupují:
Clark AV live, Dné & Gabriela Prochazka AV live Lucy, Lumisokea & Legoman present Nibiru AV live Roots in Heaven AV live Visionist & Pedro Maia AV live ba:zel & David Vrbík AV live, Dash hybrid live/dj, DJ Lag & Krstn Klkv AV Golin live Jacques Greene AV live Jlin AV live Laurel Halo live, Lorenzo Senni AV live, Pantha du Prince AV live, Rrose & Orkhan Mammad av live, Windowlickerz & XYZ av live, Sinjin Hawke b2b Scratcha DVA b2b Zora Jones & Killa P Aïsha Devi & Emile Barret AV live, Ben Frost & MFO AV live, Kewu b2b Aid Kid, M.E.S.H., Nan Kolè & DVDJ NNS AV, Not Waving AV live, Novi_sad & Ryoichi Kurokawa present Sirens AV live, Pact Infernal & Cycles AV live, Powell presents New Beta AV live, Robin Fox presents RGB AV live, Second Woman & Pfadfinderei AV live, Sky to Speak live
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika