Franz Ferdinand k nám v březnu přivezou nové album

Franz Ferdinand k nám v březnu přivezou nové album

06. 11. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skotská indie – rocková kapela Franz Ferdinand vydá v únoru příštího roku nové studiové album. Senzace! Ale to nebude vše. Po téměř šesti letech se vrátí do České republiky a rozdovádí publikum v pražském Foru Karlín.
Od vydání svých prvních studiových nahrávek vyvolávali v hudebním světě senzaci.  Na svém kontě mají čtyři studiová alba, několik nominací na Grammy a dvě ceny Brit Awards. Dlouho jsme o nich neslyšeli, ale rok 2018 vše změní. Franz Ferdinand vydají 9. února 2018 po pěti letech nové studiové album s názvem Always Ascending a v rámci mezinárodního turné navštíví i Prahu. Fanoušky v pražském Foru Karlín roztančí přesně o měsíc později, a to 9. března 2018.

Indie rocková kapela Franz Ferdinand se zformovala v roce 2002 ve skotském Glasgow. Prvního výrazného úspěchu dosáhla v roce 2004, kdy vydala skladbu „Take Me Out“ a tím se vyšvihla na přední příčky světových rádiových hitparád a získala první nominaci na Grammy Award. Její kvalitu potvrdilo i vysoce oceňované první studiové album Franz Ferdinand vydané v témže roce. 

Franz Ferdinand

V České republice byli Franz Ferdinand k vidění naposledy v roce 2012 na hudebním festivalu Rock For People a od té doby se objevovali pouze v okolních zemích. 

Další informace budou následovat.

Vstupenky v ceně 990 Kč budou k dispozici od 3. listopadu v předprodejních sítích Ticketpro: www.ticketpro.cz  a GoOut: www.goout.cz

Dodal: Zdena Selingerová, Liver Music, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FRANZ FERDINAND

Pátek 9. 3. 2018
Vystupují:
FRANZ FERDINAND (UK) + support TH!S
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika