Tráva po 6ti letech v Akropolis

Tráva po 6ti letech v Akropolis

23. 11. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rezidentní akce MoOn:Sherry, která se v režii Vychytane.cz Djs koná v paláci Akropolis již po 15.té, vás opět potěší dvěma hudebními scénami s velmi rozdílným hudebním zaměřením a především s další náloží skvělých umělců, kteří vás budou celou noc bavit svým vytříbeným hudebním vkusem a djským uměním.
Hosté si na tento prosincový díl připravují skvělé, do blížících se Vánoc laděné sety, které budou bezpochyby pro všechny návštěvníky úžasným hudebním zážitkem. Rezidenti Moonu, kterými jsou Dj Dug (Sherry stage) na jedné straně a 4BeCome1 (MoOn stage) na straně druhé, si pozvali výjimečné hosty, aby návštěvníkům Akropole udělali opravdovou radost. 

dj Tráva

Dj Tráva, bez nejmenších pochyb již od roku 1995 výrazná a velmi respektovaná postava naší elektronické scény, člověk supportující nespočet hvězd světového formátu, rezident klubu Roxy, několikrát Dj roku, člen projektu Significant Other, majitel labelu Lex Records a především precizní Dj s jedinečnou hudební selekcí, je poprvé hostem MoOn:Sherry a po více jak 6ti letech hostem paláce Akropolis. Na jeho vystoupení na MoOn stagei se opravdu moc těšíme!

Ovšem ani Sherry stage, kde vládne Black music, Liquid, Funk, Soul, Hip Hop atd. se na tomto díle nebude držet zpátky. Dug si také pozval velmi výraznou postavu naší scény, právě té Hip Hopové a Funkové. Je jím zakladatel a člen snad znovuzrozené formace Chaozz, která, ať se vám to líbí, nebo ne, udávala směr komerčnější Hip Hopové scéně u nás. Je jím Dj Ba2s, alias MC Bass a věřte, že se s tím kluci mazlit nebudou. Navíc je téma „Chaozz“ zrovna v tuto chvíli velmi aktuální, neb se v kuloárech povídá a vrácení kluků na podia. Budeme se těšit! 

Dj Twin, další člen Vychytane.cz Djs a zakladatel live projektu Prague Music Therapy, který bude uzavírat MoOn stage, si připravuje říznější setík, plný Tech House music, abyste nám náhodou nepadali únavou a dostatečně se probrali. Twina můžete potkávat na mnoho akcí napříč celou naší republikou, kde hostí především Techno akce. Na 15tém dílu MoOnu vystoupí v sólo setu, bez doprovodu hudebníka. 
O závěr Sherry stagee, se postarají absolutně nový hosté našich akcí, ale zároveň i úplní nováčci na naší elektronické scéně. Dvojka Djs Badrick vs. Metroc. Kluci si jdou tvrdě za svým snem, tedy být respektovaní Djs a producenti a my doufáme, že jim naše akce pomůže nastartovat kariéru a pořádně se naučit pracovat s publikem. 
4BeCome1, který opět vystoupí v live setu se svým dvorním perkusistou z Brazílie Dudu Morais Drums, bude celý večer otevírat a těšit se můžete na skvěle propracovaný set plný Deep, Tech, Dub house music. 

Máme pro vás všechny připraveno jedno velmi zajímavé překvapení, které si ale musíme nechat pro sebe. Nicméně všichni kteří dorazíte, toho budete svědkem! 
 
Brány paláce Akropolis se otevírají úderem 22.hodiny a končit budeme velmi pozdě nad ránem. Vstupné je spíše symbolické, takže není nutné nad ním nějak dlouze přemýšlet.
 
Nenechte si 15.díl MoOn:Sherry ujít, bude to jízda od začátku do konce, protože Tráva a samozřejmě všichni ostatní prostě „umí“ !!!

Přidejte se k nám na Facebooku aby vám nic neuteklo: https://www.facebook.com/vychytanedjsofficial/ 

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MOON SHERRY

Pátek 1. 12. 2017
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
MOON SHERRY DJS TRÁVA, 4BECOME1, TWIN
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika