Hudební kouzelník Kölsch uzavře v Roxy svou trilogii

Hudební kouzelník Kölsch uzavře v Roxy svou trilogii

30. 11. 2017  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vyleštěte klobouky a připravte se opět na něco speciálního! Do ROXY se vrací jeden z velikánů současné elektroniky, dánský hudební vypravěč, excelentní hudebník a člen respektovaného nezávislého labelu Kompakt - Kölsch.
V září vydal své další studiové album 1989, kterým dokončil trilogii popisující jednotlivé životní fáze od dětství až po dospívání. Třetí článek mistrovské skládačky nám odvypráví v ROXY 13. dubna 2018.

Kölsch

Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY.
 
Dánský producent Rune Reilly Kölsch má jedinečný dar vyprávět pomocí hudby silné příběhy, a to nejen cizí, ale především ten svůj vlastní. Jeho první album 1977 (2013) mapovalo období jeho raného a rozlétaného dětství s kompozicemi jako Opa, Oma nebo Loreley. Druhý a o kapku vyzrálejším 1983 (2015) navázal na své cesty po Dánsku i jižní Evropě. Trilogii uzavřel v záři tohoto roku albem 1989, které vychází z jeho turbulentních let dospívání, kdy se musel vypořádat kromě puberty i s těžkým rozvodem rodičů.
 
„Bylo to těžké období, pamatuji si hlavně šedost všude kolem, ujížděl jsem od toho na skateu, na uších sluchátka. Hudba byla mým zachráncem a jedinou cestou, jak překonat rodinné trable. Našel jsem svůj životní soundtrack k šedi a najednou se přidaly i barvy“ popisuje inspiraci Kölsch. Pro svůj typický precizní zvuk na albu spolupracoval i s 24-členným orchestrem vedeným skladatelem Gregorem Schwellenbachem.
 
Kölsch už jednou v Praze předvedl dechberoucí djské představení a beznadějně vyprodal ROXY. Tentokrát by tomu nemělo být jinak, doporučujeme brzký nákup vstupenek.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KÖLSCH

Pátek 13. 4. 2018
Vstup: od 390 Kč
Vystupují:
Kölsch (Kompakt/DK), support: Fatty M, 2nd stage: Arturo Legorreta, Alan T
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika