Axwell a Ingrosso headlinery květnového Magnetic festivalu

Axwell a Ingrosso headlinery květnového Magnetic festivalu

03. 01. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ikony elektronické taneční scény a jedni z nejžádanějších producentů současnosti míří poprvé od rozpadu projektu Swedish House Mafia do Prahy. Duo Axwell Λ Ingrosso vystoupí 11. května 2018 v rámci Magnetic festivalu, jehož pořadatelé promění výstavištní halu s kapacitou až deset tisíc návštěvníků v obří taneční klub s tou nejmodernější audiovizuální technikou. Během deseti hodin se představí celkem 8 zahraničních umělců.
Málokdo by v roce 2013 čekal, že by se producenti Axwell a Sebastian Ingrosso po rozlučkovém tour slavného švédského triumvirátu, který dominoval rádiím např. s hity Save The World, One nebo Don’t You Worry Child, mohli ještě někdy společně potkat na jednom podiu. Ani ne rok poté se tak stalo v rámci společného projektu Axwell Λ Ingrosso, který velmi rychle vyšel ze stínu původního uskupení a dnes dominuje světu taneční hudby. Jejich aktuální hit More Than You Know patří k nejhranějším v českých rádiích a skladby Sun Is Shinning, On My Way nebo aktuální novinku Dreamer si brouká nejen ten, kdo pečlivě sleduje dění na světové taneční scéně. 
 

Axwell Λ Ingrosso  se tak zařadí mezi hvězdy jako Avicii, The Chainsmokers nebo Afrojack, které již MAGNETIC Festival v minulosti navštívily. Kromě toho, že to bude festivalová premiéra, se jedná také o  nejdražší umělce v celé šestileté historii festivalu. 

Vstupenky na MAGNETIC Festival je možné zakoupit na www.ticket61.com a v síti Ticketpro.

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETIC FESTIVAL

Pátek 11. 5. 2018
Vystupují:
Axwell Λ Ingrosso, Will Sparks, Third Party, CID, Teamworx, John Culter a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika