Etherwood přiváží v dubnu další Med School showcase

Etherwood přiváží v dubnu další Med School showcase

31. 01. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pokud tvé srdce bije v rytmu liquid funku a inteligentního drum&bassu, máme pro tebe vynikající zprávu. Sesterský label Hospitalu Med School se opět vrací na místo činu. Zatím vždy vyprodaná showcase přijíždí v bohatém složení, tentokrát i se speciálním hostem Kimyan Law.
Čeká nás opět čistě zahraniční line up od otevření klubu do samotného rána. Nebudou chybět Etherwood, Keeno nebo třeba experimentátor Bop. Celým mejdanem provede dvorní Med School MC Ruthless.

Etherwood
 
Předprodej začíná 30. ledna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.
 
Med School má za sebou už 12 let své existence a patří bez debat mezi nejsilnější světové značky drum&bassu a liquid funku. Jde o již čtvrtou edici této showcase noci a vždy bylo v ROXY vyprodáno. Od roku 2006, kdy Tony Colman (London Elektricity) založil Med School jako sesterský a více experimentální label Hospital Recordings, se v lavicích pomyslné lékařské fakulty vystřídali studenti jako Icicle, S.P.Y, Enei, Etherwood nebo  Keeno. Smyslem je přinášet experimentální svobodu nevázanou na styl, tempo nebo konvence, což pravidelně podtrhuje kompilace New Blood od roku 2012 přejmenovaná na Blood Pressure, která dává příležitost novým talentům a posouvá hranice drum&bassu tam, kde by je před pár lety málokdo čekal.
 
Tentokrát si Etherwood a spol. pozvali talentovaný objev posledních dvou let Kimyan Law. Rakouský producent s africkými kořeny zaujal svým typickým soundem a dvěma alby na labelu Blu Mar Ten. 100% kvalita a to nejlepší z liquid funku a deep drum&bassu v podání Med School a Technimatic. Be there or be square!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MED SCHOOL - ETHERWOOD

Pátek 20. 4. 2018
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Etherwood + special guest: Kimyan Law Keeno, Whiney, Bop, Whiney, Chris Inperspective, Dexta + MC Ruthless, 2nd stage LiquidDnBCrew: Fallen Gemini, Theya, Blofeld
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika