Na Madonnu přišlo rekordních 18.000 lidí

Na Madonnu přišlo rekordních 18.000 lidí

07. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na první koncert Madonny před pražským publikem, které proběhlo ve středeční večer, se v Sazce Aréně sešlo 18.000 fanoušků a dle mluvčího Sazky Zdeňka Zikmunda padl dosavadní rekord počtu diváků ve vysočanské hale. Fotografie z druhého koncertu přineseme zkraje příštího týdne.
Dosavadním rekordem přitom podle Zikmunda bylo více než 17.300 lidí, kteří do haly přišli před dvěma lety na jeden ze zápasů mistrovství světa v ledním hokeji. "Uvidíme, zda rekord ještě nepřekonáme," uvedl Zikmund; Madonna totiž na stejném místě dnes večer vystoupí znovu.

Na terminálech Sazky přitom ještě dopoledne zbývala k prodeji asi stovka vstupenek, kterým propadla rezervace od původních zájemců. "Asi 250 lístků je k prodeji také v prodejně Kenvelo v pasáži Koruna na pražském Václavském náměstí," řekl Petr Novák z agentury Interkoncerts, která oba koncerty Madonny uspořádala.

madonna

Přestože do haly přišlo nejvíc lidí v její historii, pořadatelé žádné komplikace nezaznamenali. "Všechno proběhlo bez jakýchkoli závažnějších pořadatelských, organizačních nebo bezpečnostních problémů," uvedl Zikmund.

S nepořízenou však večer od Sazka Areny odešly necelé dvě desítky lidí, kteří si koupili od překupníků mimo oficiální prodejní síť padělané vstupenky a turnikety je na koncert nevpustily. "Naši pracovníci je směrovali k policistům, kteří byli na koncertě přítomni," dodal Zikmund.

Policisté před halou také kontrolovali překupníky lístků, jichž se zde sešly desítky; žádné falešné lístky však u nich nenašli. Rovněž podle policejního mluvčího koncert neprovázely žádné větší potíže, a to ani s dopravou při odjezdu návštěvníků.

Zdroj: ČTK

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika