Americký producent CID v květnu na Magnetic Festivalu

Americký producent CID v květnu na Magnetic Festivalu

15. 02. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Květnový Magnetic Festival chystá pro návštěvníky další zajímavou premiéru. Přestože jméno producenta CIDa rezonuje na taneční scéně zejména poslední dobou se skladbami I Miss You a Sweet Memories, na zámořské scéně patři již k velmi etablovaným producentům a je brán za velmi uznávaného zvukového inženýra, se kterým je čest spolupracovat. 
První společný track s Don Diablem vydal už v roce 2013 ještě na Protocol Recordings, tedy ještě o dva roky dříve, než se dalo do pohybu hudební impérium Hexagon. V témže roce vyhrál cenu Grammy za remix Summertime Sadness, pod kterým je sice titulován zejména Cedric Gervais, ale práce to byla společná. Následovaly první zářezy na SIZE (skladba ILL Behavior), Spinnin‘ Records a společné americké tour s Kaskade, se kterým produkoval již zmiňovanou skladbu Sweet Memories a posléze další s názvem Up. Na sklonku minulého roku CID absolvoval společné US tour s Galantis.   
 

Vstupenky na Magnetic Festival, který proběhne 11. května 2018, je možné zakoupit na www.ticket61.com a v síti Ticketpro. 

www.magneticfestival.com 

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETIC FESTIVAL

Pátek 11. 5. 2018
Vystupují:
Axwell Λ Ingrosso, Will Sparks, Third Party, CID, Teamworx, John Culter a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika