Hvězdná Caro Emerald dorazí poprvé do Prahy

Hvězdná Caro Emerald dorazí poprvé do Prahy

15. 02. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už za pár dní zavítá do České republiky energická zpevačka holandského původu, které leží u nohou prestižní světová koncertní pódia - Caro Emerald. České publikum mělo dosud příležitost vidět zpěvačku na živo na ostravském festivalu Colours of Ostrava a vyprodaném komorním koncertě v Brně.
Nyní konečně zavítá i do hlavního města, kde vystoupí ve velkém stylu s velkou kapelou 19. února ve Foru Karlín v rámci svého světového turné pod názvem Emerald Island Tour. Jako předskokan se představí Bára Vaculíková, která vystupuje pod pseudonymem Diva Baara.

Caro Emerald

Styl Caro Emerald mísí chytře pop, swing a taneční jazz, potkává se tu živočišné tango i latina, ska, dub step, funk i hip hop. Zpěvačka zvítězila v rodném Holandsku i nad Michaelem Jacksonem, její debutové album Deleted Scenes From The Cutting Room Floor překonalo letitý rekord jeho Thrilleru a vydrželo v čele prodeje v Holandsku stěží uvěřitelných 27 týdnů. To znamenalo úspěšný start celosvětové kariéry. V roce 2016 ve Velké Británii prodala na 150 000 vstupenek na 90 koncertů, což jí loni vyneslo prestižní UK Live Award, má za sebou vyprodané koncerty napříč celou Evropou, USA, Japonskem, znají ji i v Jižní Koreji. Caro Emerald již pokořila tak ikonické sály, jako je londýnský Royal Albert Hall, pařížskou Olympii, amsterdamské Paradiso nebo berlínskou Olympiahalle. 
 

Barbora Vaculíková není tak neznámou zpěvačkou. Přirozený talent podědila Bára po své známé mamince a uplatňuje ho delší čas v různých navazujících projektech. Její hlavní působení je v pěveckém kvartetu Yellow Sisters, které vydalo již sedm desek a získalo několik mezinárodních ocenění. Bára také zpívá v projektu Mateřská.com, který zaznamenal velkou pozornost a milionové zhlédnutí na Youtubu klipem Laktační psychóza. Projekt Mateřská.com byl pro změnu zaměřen na novopečené matky, které chtějí skloubit pěvecké ambice s mateřskými povinnostmi. Bára svůj sólový projekt natočila pod svým novým pseudonymem Diva Baara a vypráví sebeironickou formou o životních pocitech a peripetiích žen. Její autorské debutové CD vyšlo loni na podzim v koprodukci s vydavatelstvím Tranzistor.

Jsem velice potěšena nabídkou vystoupit jako host vynikající zpěvačky a umělkyně jakou je Caro a kterou už několik let obdivuji,” říká zpěvačka Bára Vaculíková a dodává: „Věřím, že její charisma dokáže české publikum, na jejím prvním samostatném vystoupení v Praze velmi ocenit. ”

Více informací o koncertu na www.caroemerald.cz, https://www.facebook.com/CaroEmeraldPraha/

Dodal: Lenka Sloupová, Presscode.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CARO EMERALD

Pondělí 19. 2. 2018
Vystupují:
Caro Emerald, Bára Vaculíková - Diva Baara
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika