Po roce se vrací Shutdown festival - Release your mind

Po roce se vrací Shutdown festival - Release your mind

09. 03. 2018  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Neaktivní nukleární elektrárna v rakouském Zwentendorf bude již podruhé za sebou dějištěm  Hardstyle/Hardcore festivalu Shutdown.  Těšit se můžete opět na tři stage plné Hardstyle, Raw style, Frenchcore, Uptempa a Hardcoru. To vše, a ještě mnohem více na  Vás čeká jíž 11. srpna!

Shutdown je sesterskou akcí Electric love festivalu. Stejně jako loni, tak i letos bude festival jednodenní, bez možnosti kempování. Akce se uskuteční v neaktivní nukleární elektrárně v rakouském Zwentendorf dne 11. Srpna.

První i druhá část lineupu byla již zveřejněna a rozhodně stojí za zvážení! Však posuďte sami, jak zatím vypadá lineup.

Hardstyle: Coone, Max Enforcer, Frequencerz, Artheist, D-Sturb, Existenze, Scale, Sub Sonik, Sub Zero Project, Phuture Noize, Radical Redemtion, Tom Aitch, 

Hardcore: Miss K8, The Playah, Noize Suppressor, Furyan, Lady Dammage,Peacock Record DJ Team, Poley Tight, The Sickest Squad, Repix

MC: Villain, Mc Syco, Mc Tha Watcher.
 


Budova neaktivní nukleární elektrárna byla postavena v roce 1972, ale nikdy nebyla uvedena do provozu. Je někdy označován jako pomník jaderné energetiky v Rakousku („Atomkonserve Zwenti“). Měla mít jeden reaktor s výkonem 730 MW. Elektrárna leží v Dolním Rakousku, což je skvělé, protože je v rozumně dostupné vzdálenosti od českých hranic!

Lístky jsou v prodeji od 7. dubna za cenu na www.shutdownfestival.at/de/tickets

Zájemci, kteří by se chtěli zúčastnit festivalu, by ve vlastním zájmu měli sledovat stránky www.shutdownfestival.at, kde bude v průběhu dubna zveřejněn kompletní line-up. Dění kolem příprav festivalu můžete dále sledovat na Facebooku a Twitteru.
 


Podruhé se na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z hlavního nádraží vypravuje zájezdový minibus. V případě zájmu se zúčastnit prosím navštivte skupinu Společná výprava na Shutdown festival 2018 (https://www.facebook.com/events/1659963520716786/), kde se dozvíte více informací.  Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena zájezdu by neměla překročit částku 2.800 Kč. Cena bude zahrnovat lístek na akci a dopravu klimatizovaným minibusem z Prahy Hlavního nádraží do Zwentendorf a zpět.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHUTDOWN

Sobota 11. 8. 2018
Vystupují:
Coone, Max Enforcer, Frequencerz, Artheist, D-Sturb, Existenze, Scale, Sub Sonik, Sub Zero Project, Phuture Noize, Radical Redemtion, Tom Aitch, Miss K8, The Playah, Noize Suppressor, Furyan, Lady Dammage,Peacock Record DJ Team, Poley Tight, The Sickest Squad, Repix, Villain, Mc Syco, Mc Tha Watcher.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika