Britský hudební chameleón Midland poprvé v ČR

Britský hudební chameleón Midland poprvé v ČR

06. 04. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Autor Essential Mix of the Year 2016, oceňované kompilace Fabriclive94 a nespočtu nadčasových a především různorodých tracků Midland poctí v červnu poprvé svou návštěvou i Prahu. Mnoho médií vč. Fact Magazine ho zařadilo mezi aktuálně nejlepší světové dje.
Právě Midland je v současnosti považován za jednoho z nejprogresivnějších umělců se schopností přizpůsobit se jakémukoliv prostředí, stejně jako to umí právě chameleón. Midlandova premiéra se chystá v ROXY 15. června.
 

Předprodej začíná 6. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.
 
Od chvíle, co se poprvé objevil v roce 2010, byl Harry Agius aka Midland talent se schopností přizpůsobit se velkému množství hudebních poloh: producent surrealistických klubových beatů i popových melodií, djem flirtujícím s deep housem, technem, diskem, ale i aktuálním soundem svého rodného Leedsu. Prostřednictvím své produkce, labelu Graded i live setů prezentuje Midland svůj jedinečný styl, náročný a překvapivý stejně jako jemný, rafinovaný a naprosto přesně stavěný okolnímu prostředí.
 
K prvnímu Essential Mixu pro Radio 1 se dostal v roce 2016 a stejný rok byl Petem Tongem vybrán za nejlepší z celého roku. Následovala prestižní kompilace pro londýnský Fabric, kterou Mixmag vyhlásil nejlepší kompilací roku 2017 “Tiše a bez fanfár se Midland stává jedním z nejlepších djů současnosti”, hodnotil Midlandův rok 2017 Fact Magazine. Rok 2018 je pro Midlanda přislibem dalšího dobrodružství a byla by chyba nebýt v červnu v ROXY u toho.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIDLAND

Pátek 15. 6. 2018
Vystupují:
Midland (UK), Fatty M b2b dj Schwa, Lumiere + Animal Print (Round Up), Barbora (Tetris)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika