James Brown se vrací do Prahy a my pro Vás máme soutěž

James Brown se vrací do Prahy a my pro Vás máme soutěž

10. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Je to právě 26 měsíců, kdy James Brown koncertoval v T-Mobile Aréně a nejeden odborník označil koncert akcí roku. 4. listopadu si jeho koncert budeme moci zopakovat, nebo si na Jamesovi užít svou premiéru. Ale co je teď hlavní je, že pro Vás máme soutěž o 10 volných vstupenek na tento jedinečný koncert.
The Godfather Of Soul , Mr. Dynamite, Soul Brother Number One – opět vezme Prahu útokem. Přesně po 26 měsících se James Brown vrací na místo činu, aby podruhé – tentokrát 4. listopadu zahrál i se svou fantastickou kapelou před obecenstvem v T-Mobile aréně, kterou před dvěma lety bez sebemenších problémů nejen celou roztančil, ale i beznadějně vyprodal.

Máme pro Vás soutěž o 10 volných vstupenek.

Jeho první vystoupení bylo návštěvníky i hudebními kritiky označováno za hudební událost roku 2004. A bez pochyb bude patřit také mezi hudební klenoty roku letošního. Lístky na listopadový koncert budou v prodeji od zítra, tedy středy 6. září. Prvních 1000 nejrychlejších zájemců si bude moci pořídit vstupenku na stání za pouhých 490,- Kč. Poté cena vzroste na 690,- Kč. V nabídce budou i vstupenky ke stání přímo před pódiem za 1.200,- Kč, vstupenky k sezení budou v prodeji za 740,- Kč. V nabídce jsou i VIP vstupenky za 1.500,- Kč jejichž cena zahrnuje také občerstvení. Vstupenky zakoupíte exkluzivně v síti Ticketpro.

james brown

James Brown: Soulová legenda James Brown patří mezi nejúspěšnější zpěváky všech dob. S počtem 96ti hitů, které se umístnily v první stovce žebříčku Billboard Chart je právem označován za žijící legendu. Více singlů v TOP 100 měl už jen Elvis Presley, a ani mimořádně úspěšná soulová diva Aretha Franklin se s jeho úspěchem nemůže rovnat.

Svůj první singl s názvem „Plesase, please, please“ vydal James Brown se svou kapelou Famous Flames již v roce 1956. Od té doby daroval „kmotr soulu“ světu nespočet hitů, z nichž se 17 umístilo na nejvyšší příčce R&B hitparády. Za zmínku jistě stojí např. revoluční singl „Papa‘s Got a Brand New Bag“ z roku 1958, který poznamenal vývoj soulové hudby na několik příštích dekád a vedl osm týdnů žánrový žebříček. Připomeňme ještě skladby jako „Living in America“ – ústřední píseň z filmu Rocky IV, singl I Got You (I Feel Good), za kterou si James Brown odnesl cenu Grammy za nejlepší skladbu ve stylu R&B.

Od roku 1986 je členem rock’n’rollové Síně slávy, v roce 1992 získal cenu Grammy za celoživotní dílo. O pět let později jeho přínos žánru rhythm&blues ocenila i nadace Rhythm&Blues Foundation v rámci vyhlašování svých výročních Pioneer Awards.

James Brown oslavil letos v květnu 73. narozeniny, je však stále ve skvělé kondici. Diváci se mohou těšit na nevídanou show plnou tance, skvělý výkony doprovodné kapely, nádherných vokalistek a divokých tanečnic.

Koncert pořádá InnerVisions

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
:-)
19. 09. 2006 | 00:55:42
+0 | -0
:-D

MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika