Dj Bonobo z Ninja Tune v Radosti FX

Dj Bonobo z Ninja Tune v Radosti FX

10. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pořadí čtvrté vydání rezidentní noci labelu Ninja Tune - Solid Steel Night Session se opět hlásí ke slovu a přináší tak jednu z nejzajímavějších klubých nocí v měsíci září.
Jako hlavní host večera pražského klubu Radost FX své mistrné ninjovské umění představí D Bonobo vlastním jménem Simon Green, který pod hlavičkou již zmíněného kultovního labelu působí od roku 2001 a vedle starších remixů od Ninjovského guru Amon Tobin z jeho alba EP Scuba,debutového alba Animal Magic (Tru Troughts recording) a kultovního singlu Terrapin z kompilace When Shapes Join Together o sobě dává vědět vydáním dalším mistrně namíchaným kouskem Dial M For Monkey, které je jak je u tohoto mistra zvykem prodchnuto spoustou nápadů,neotřelých postupů a vlastních nahrávek akustických nástrojů, aby se jak sám říká vyhnul duplikování již jednou vytvořeného. Dalšími alby a singly v pořadí jsou širokou veřejností a kritiky uznávané One Offo, Remixes & B-sides,Kota,Pick Up, Flutter, Live Sessions EP,Nightlite / If You Stayed Over a Days to come.

bonobo

Svoji hudbu Simon prezentuje od roku 2004 také za pomoci několika instrumentalistů tvořících Bonobo band. V této formě zatím nevystoupil mnohokrát, ale každý koncert byl recenzenty opěvovanou událostí a údajně jedinečným zážitkem.

V současné době je Simon také velmi zdatným DJem. Jeho sety jsou eklektickou směsí mnoha stylů z různých míst a doby provázených vlastní tvorbou a vynikajícím mixováním, jak se tomu budete moci na vlastní uši přesvědčit.

Z místní scény akci svými sety doprovodí residenti DJ Tuco z britské, v Praze zabydlené, hip hopové formace The Regime ,DJ Ghonzales a jejich další host, kterým bude již zkušená a neméně uznávaná Djka BABE LN, která si pro tuto příležitost připravila materiál labelu Ninja Tune k vytvoření celovečerní ninjovské atmosféry.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika