V srpnu přijedou do Olomouce američtí Papa Roach

V srpnu přijedou do Olomouce američtí Papa Roach

20. 05. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V Česku už sice několikrát vystupovali, ovšem tentokrát to bude zřejmě na nejhezčím místě a poprvé na Moravě. Do olomoucké Korunní pevnůstky dorazí 22. srpna multiplatinoví a na ceny Grammy a MTV nominovaní Papa Roach. Jedna z nejpopulárnějších nu-metalových kapel současnosti vznikla už v roce 1993.
Přesto nežije ze slávy té doby. I v dalších letech nahrála velmi dobrá alba a jejich tvorba ovlivnila mnoho dnešních zástupců rockové či metalové scény. Aktuálně propagují svůj zatím poslední počin Crooked Teeth.
 

Vzpomínáte na nu-metalovou hymnu Last Resort nebo singly She Loves Me Not, Forever, To Be Loved nebo Burn? Za všemi songy stojí Papa Roach, čtyřčlenná parta z Kalifornie, jedna z nejpopulárnějších nu metalových kapel současnosti. Za svou pětadvacetiletou kariéru prodala více než deset milionů desek, jejich nejznámější album Infest bylo ve Spojených státech třikrát platinové, platinová byla i deska Getting Away with Murder, můžou se pochlubit i nominací na Grammy. „Někoho jsem slyšel o Papa Roach říct, že jsou to dříči. To je přesně vystihuje. Na rozdíl od jiných kapel, které buď stagnují, nebo o nich už po několika letech není slyšet, Papa Roach skutečně dřou a jsou pořád na špici, jak v muzice, tak v popularitě,“ myslí si Dušan Neumann z agentury BRC Promotion. Navíc se jim podařilo nesklouznout k popově kýčovitým rockovým popěvkům. „Pořád je to poctivý a pořádně našlapaný nu metal, ale zároveň s parádní melodickou linkou,“ charakterizuje muziku Papa Roach.

Kalifornští rockeři se do České republiky opakovaně vracejí. Byli na festivalu Rock For People, měli i klubové koncerty v Roxy nebo Lucerna Music Baru, vloni na podzim koncertovali v Malé sportovní hale. „Ale všechno to bylo v Praze nebo v Čechách, na Moravě budou hrát poprvé právě v Olomouci. Podařilo se nám domluvit, že se u nás zastaví v rámci letního festivalového výjezdu do Evropy,“ vysvětlil Neumann.

Podstatné podle něj je, že se dá spolehnout na bezchybný koncertní výkon Papa Roach. „Vždycky předvádějí skvělou show. Umí fantasticky namixovat setlist a muzikantsky jsou samozřejmě bezchybní. Fanoušci byli vždycky nadšení. A počítám, že strhující bude i koncert na Korunní pevnůstce,“ je přesvědčený Neuman. V Olomouci podle něj kapela prostřídá starší hity s novinkami z aktuálního alba Crooked Teeth.

Dodal: Roman Helcl, BrainZone Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PAPA ROACH

Středa 22. 8. 2018
Vstup: od 999 Kč
Vystupují:
Papa Roach
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika