FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Kašpárkohraní oslaví 10. narozeniny první červnovou neděli v Oboře Hvězda

Kašpárkohraní oslaví 10. narozeniny první červnovou neděli v Oboře Hvězda
20. 05. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Jubilejní desátý ročník největšího rodinného festivalu v České republice Kašpárkohraní se letos koná společně se Dnem dětí v Oboře Hvězda v neděli 3. června od 11 do 19 hodin v pražské Oboře Hvězda. Kašpárkohraní letos roztančí na Hudební scéně zpěvák Tomáš Klus, bejbypanková partička Kašpárek v rohlíku nebo Ivan Mládek a Banjo Band, zazní i legendární Jožin z bažin a další hity.
U příležitosti svého výročí Kašpárkohraní vyhlašuje ve spolupráci se spolkem Nedoklubko kampaň Pomozte nám srdcem zaměřenou na podporu rodin předčasně narozených dětí. Festival letos ještě více propojí v rámci svých aktivit rodiče a děti. Divadelní scéna pod vedením Adama Halaše například nabídne unikátní loutkové hřiště pro děti a rodiče nazvané Loutkoviště. Jako vůbec první dětský festival Kašpárkohraní letos uvede i Gastro scénu, ve které přední pražské restaurace nabídnou ochutnávky svých pokrmů ve stylu tzv. rodinné gastronomie, kdy si děti se svými rodiči budou moci jídla pod vedením profesionálních kuchařů sami připravit.

Kašpárkohraní

Kašpárkohraní své narozeniny letos oslaví společně se Dnem dětí v Oboře Hvězda a u této příležitosti dětským návštěvníkům nově nabídne speciální naučnou stezku, ve které se děti zábavnou formou seznámí s přírodou a vyzkoušejí si i různé pohybové aktivity. Díky spolupráci s Botanickou zahradou Praha se děti mohou těšit na stromové domino, zajímavé plody nejen exotických dřevin, seznámení s masožravými rostlinami, čichové pexeso a další přírodovědné hrátky. Součástí programu letošního Kašpárkohraní bude tradičně i Sportovní scéna, kde si děti mohou zahrát fotbal pod vedením AC Sparta Praha nebo Dukla Praha, dále pak baseball, florbal, rugby nebo tanec. Vyzkoušet si budou moci také hraní na africké bubny a další hudební, pohybové či tvůrčí činnosti. O bublinovou show se postará bublinář Václav Strasser, chybět nebude oblíbený pouliční průvod s obřími loutkami ryb, který festivalem projde několikrát v průběhu dne. Divadelní scéna dále uvede Sváťovo divadlo s pohádkou O broučkovi, Pohadlo aneb pohádkové divadlo zde představí hru Fridolín se hledá, Teatr Rajdo zase příběh nazvaný Karkulka Červená.

Největší rodinný festival v ČR Kašpárkohraní již pátým rokem spolupracuje se spolkem Nedoklubko, který podporuje rodiče předčasně narozených dětí po celé České republice. U příležitosti desátého výročí festivalu se organizátoři Kašpárkohraní připojují ke kampani s názvem Pomozte nám srdcem, jejímž cílem je psychologická podpora rodičů co nejdříve po předčasném porodu. Vyzývají tak návštěvníky, aby přinesli na Kašpárkohraní namalovaná nebo jakkoli ručně vyrobená srdíčka. Ta se budou shromažďovat ve stánku Nedoklubka, kde k nim bude možné připojit osobní vzkazy maminkám předčasně narozených miminek. Nedoklubko srdíčka předá v dárkových balíčcích v pražských porodnicích maminkám, které si prošly předčasným porodem, aby věděly, že v tom nejsou samy.

Festival se bude konat za každého počasí. Kašpárkohraní a Den dětí v Oboře Hvězda pořádá agentura Riff Raff a Městská část Praha 6. Veškeré informace o festivalu na https://www.facebook.com/kasparkohrani a www.kasparkohrani.cz

Dodal: Klára Mixová, 4press
KAŠPÁRKOHRANÍ

KAŠPÁRKOHRANÍ

Neděle 3. 6. 2018
zdarma
Vystupují:
IVAN MLÁDEK A BANJO BAND, TOMÁŠ KLUS, SLZA, KAŠPÁREK V ROHLÍKU, ROCKOVÝ EDUKAČNÍ KONCERT POSPOLU U STOLU + DIVADLA, SPORTY, UMĚLECKÉ DÍLNY
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |