Kosheen ve Fabricu!

Kosheen ve Fabricu!

11. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
4.zářijový víkend pro Vás Fabric připravil jen samé hudební lahůdky. Je tady noc 3G, noc 3 podií a mnoha hudebních stylů, vybraných dekorací a světelné show.
Premiéru ve Fabricu bude mít hvězdná formace skupiny Kosheen, která se tentokráte představí v dj setu (Darren Beale and Mark Morrison). Tuto světově proslulou kapelu asi netřeba dlouze představovat, jejich hity Catch , Hide U, Hungry, All in My Head a mnoho dalších zcela jistě uslyšíte v oficiálních i neoficiálních remixech.
Dalším tahákem bude americká hvězda Jimmy van M, který si doslova zamiloval Fabric a velmi se zde těší.
Tahle legenda house a progressive house, stál u zrodu tohoto stylu se svými kamarády a vrstevníky Sashou, Johnem Digweedem, Nickem Warrenem, Dave Seamanem a všichni, kteří pamatují jeho únorové vystoupení si vybaví jednu z nejlepších akcí vůbec, kdy tancovaly snad i stěny :-)
Jimmy van M bude hlavní hvězdou house and progressive stage.

3G Fabric flyer


Dalším tahákem večera 3G bude česká, současná jednička, oblíbená zde i na světové scéně, djane Lucca, která např. v poslení době výrazně uspěla se svým trackem Body Dance na radiu Helax, kde se téměř 2 týdny držela na první příčce hitarády Extáze 33!
Tuto rezidentku party Acapulco asi netřeba dlouze představovat, úspěšně plní kluby nejen v ČR a úspěchy přináší také její produkce ve spolupráci se zahraničními djs.
A na koho se ještě můžete těšit?
Tak například na detroitského „dělníka“ Romana Hydeho, raziče hutného a dynamického progressive Martina Grednera, kterého doprovodí přední slovenský trance dj Maaskot, showman dj Ringo, dále ostravští djs Ian Blond a Adam N!
Také příznivci elektro music si příjdou na své, protože počátek party rozjede talentovaný dj Danny May, stále více a více populární Hydrophonic a premiérově ve Fabricu přední český dj v oblasti house a electro house dj Groovedan, rezident vynikajících nocí Kinetic.
Ke skvělé party patří také skvělý zvuk a světla, takže se můžete těšit na 16 kw sound a 3 lasery. Světelnou show doplní také otočné inteligentní hlavy a speciální 3G dekorace!
Také se můžete těšit na dárky společnosti Diverse a ovocné fresh bary...


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika