Mini DJ CHAMP má vítěze

Mini DJ CHAMP má vítěze

11. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Soutěž Mini DJ CHAMP má vítěze! Je jím Panorama. Talentovaný mladý DJ z Prahy.
KDO SE PŘIHLÁSIL?
Teď už víme, že za slunečného počasí (25°C a bez mráčku) bude svým setem zahajovat Digital Sun DJ Panorama. Uspěl v konkurenci následujících selektorů: A PROPO, SOLDIK, UfO, TERQUA, CALOOSH, ADAM KAY, DOOX (pozn.: Minule jsme uvedli nedopatřením u tohoto DJe přezdívku TRAUMA.T, správně je DOOX. Mýlka vznikla nedopatřením v komunikaci), GOTIA, FLAWY, SOUNDBOY, GRAFFO, ELWIRA, RUDE BOY a CZERVAS. Všem velice děkujeme za jejich sety, musíme říct, že jsme si sami doplnili přehled o nových tvářích na scéně!

KDO JE TO PANORAMA?
„Panorama je poměrně mladým přírůstkem na české drum`n`bassové scéně. Začal hrát na přelomu roku 2004/2005, kdy už byl přispěvovatelem Shadowboxu. Za své krátké působení si stihnul zahrát téměř ve všech pražských klubech, včetně Roxy a Radosti FX. V roce 2005 absolvoval hraní na Slovensku, konkrétně malém open air festivalu zvaném Žur Žur. Nejčastěji ho můžete vidět se stájovým kolegou Switchem.“ – Tolik o něm říká jeho oficiální profil.

Kdo by snad chtěl vědět víc, tak vězte, že tomuhle klukovi není vůbec cizí pojem dobledrop, což dokazuje i při hraní. Jeho selekce zní opravdu velmi vyspěle, vůbec byste netipovali, že jde o takového mladíka, který hraje teprve druhým rokem! Rád prořízne set deepovinkou typu Inside Out (Ill Logic & Raf) nebo Episode (Hidden Agenda) a pak zpět odlehčí na nějaké liquidní vlně jako Power Surge od Cyantifica nebo Stages od Brooklyna.

Když se Panorama dozvěděl o svém prvním místu, řekl, že rovnou vynechává děrovačky typu „díky mami a tati“, ale chce poděkovat Swegovi, který mu půjčil neskákající přenosku k nahrání jeho mixu ;)

dj Panorama


NĚKDO TO NEZVLÁDL… ;)
Zahájit festival chtělo ještě několik dalších DJs, kteří však spoléhali zřejmě spíš na své textové schopnosti, než na ukázku své techniky. Místo odeslání setu nám totiž poslali jen mail, že set poslat nemohou a poslali pár vět o sobě. No, kdyby šlo o zahájení spisovatelského festivalu krátkým omluvným dopisem, snad by to ani nevadilo, ale takhle… Museli jsme proto několik nejmenovaných rovnou vyřadit. Sorry, snad příště ;) Smůlu mají i ti, kteří nám chtěli z drum and bassového festivalu udělat technofest. Snad až se naše crew bude jmenovat Spaflatbeatz místo Spabreakers ;)


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika