Lee Dagger opět na Meccamixu

Lee Dagger opět na Meccamixu

12. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pro kladný ohlas v květnu v Mecce a velký úspěch na Ibize otevře podzimní Meccamix 30.9. opět house rock star - DJ Lee Dagger. Remixér Michaela Jacksona, Paula McCartneyho, Annie Lenox a dalších hvězd představí ty největší pecky, které celé léto předváděl na Ibize.
Přijďte znovu prožít žhavé léto na Ibize! Připravena je bohatá show, Ibiza Diva Performers, decorations, vacuum show, videoprojections & special lights by MK.

A co je u Leeho v jeho kariéře nového?
Předně to byla Leeho vystoupení v klubu Es Paradis & Café Mambo na BBC Radio 1 party na Ibize a vystoupení na největším britském festivalu Global Gathering v létě před 50 000 lidmi! Neuvěřitelným hitem se stala nová Leeho skladba High Overdue, která se pomalu stává klasikou na prestižním britském BBC Radio 1 a debutový singl Harlem One Stop, který Lee v Praze pokřtil na květnovém vystoupení v Mecce. Momentálně pracuje na remixech pro Pink a Fatboye Slima ( Champion Sound ). Zmíněné skladby naleznete na internetu pod jeho producentským pseudonymem Bimbo Jones.

dj Lee Dagger


Leeho styl hraní charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost. Určitě to není jenom house music, ale barvitý karneval nejrůznějších zvuků a prvků z rocku, funky, známých vokálových skladeb, ale i těch nejnovějších hudebních proudů jako minimal či electro, které tuto sezónu vévodily právě na Ibize. Kromě toho má Lee vždy připravenou hezkou řádku vlastních skladeb a remixů, což utváří dohromady neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až rána.


www.djleedagger.co.uk
www.meccamix.cz


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika