Mark Knight se vrací do Roxy

Mark Knight se vrací do Roxy

29. 08. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legenda house music, těžká váha djského ringu, producent nominovaný na Grammy - Mark Knight se vrací do Prahy. Jeho label tento rok slaví 15 let na scéně a Mark při této příležitosti pořádá světové turné. 
V posledních třech letech se mu podařilo v dvakrát vyprodat ROXY a i tentokrát se neočekává nic jiného. Nedoporučujeme otálet s nákupem vstupenek.

Mark Knight 
Předprodej začíná 30.srpna v 15:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté i v ostatních předprodejích.
 

Mark Knight působí dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale nenechte se zmást. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live  a residence po celém světě jsou výsledky teprve 34letého Marka během 13ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a dje patří společný remix s Funkagenda Garnierova The Man With The Red Face, spolupráce s Underworld (Downpipe) či remix pro Faithless (Sun To Me).
 
Mark je zakladatelem jednoho ze stěžejních labelů Toolroom Rec., který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energického housu, tech-housu a v současnosti i se špetkou aktuálního UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.
 
Hudební přesah a kvalitu jeho producentských skills dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas The End, která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin (Nothing Matters). 30. listopadu budeme mít opět šanci dát si s ním jedinečnou cestu po zákoutích současné house music.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MARK KNIGHT

Pátek 30. 11. 2018
Vystupují:
Mark Knight (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika