The Glitch Mob: Naší prací je odhalit příběh, který chce hudba sdělit

The Glitch Mob: Naší prací je odhalit příběh, který chce hudba sdělit

29. 10. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Trio z Los Angeles vydalo v květnu čtvrté studiové album See Without Eyes a jede světové turné, které ve středu 21. listopadu poctí svou návštěvou i pražskou Roxy. Přinášíme Vám krátký rozhovor. Mistři DIY instrumentů přivezou své nstroje nazvané The Blade, které poprvé představili v roce 2014. Na jejich současné vybavení a parametry letošní live show ale neodpověděli, takže si musíme ještě 3 týdny počkat.
Právě jste skončili turné po Spojených státech a do začátku evropské šňůry, která startuje v Paříži, máte 4 týdny volna. Jak je strávíte?
Jedeme do Koreje na turnaj League of Legends Worlds 2018, bude to šílený. Pracujeme na znělce pro tuhle akci a budeme i hrát na úvodním ceremoniálu.
 

Pamatujete si svá poslední vystoupení z Roxy? Pokud ne, tak tady je video z 2014 a fotky z 2011. Od té doby jste se svým vybavením udělali opravdu velký pokrok.
Jasně, milujeme hraní v Praze. Pro nás to tu má jednu z nejlepších atmosfér při evropských turné.

Neděláme hudbu, hudba dělá nás… Kdy jste si tohle poprvé uvědomili?
Je to princip, který používáme při psaní hudby – naší prací je odhalit příběh, který chce hudba sdělit. Komunikuje skrze nás.

Nedávno vyšlo See Without Eyes Deluxe, edice plná skvělých remixů od Vašich různých kolegů, jaký je momentálně Váš nejoblíbenější?
Byla to čest spolupracovat s tolika skvělými lidmi. Je těžké si vybrat favorita, každý milujeme jiným způsobem. Každý má svůj příběh.

Co obvykle děláte před a po koncertu?
U vás si určitě dáme nějaké dobré české jídlo.

Těšíte se do Evropy? Asi tu bude trochu zima.
Pro nás je to dobrodružství, protože po Evropě přejíždíme autobusem. Přitom poznáme spoustu nových míst i potkáváme různé lidi. Za to jsme vděční.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE GLITCH MOB

Středa 21. 11. 2018
Vystupují:
The Glitch Mob (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika