Rio De Riviera na Flédě

Rio De Riviera na Flédě

18. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vzpomínáte ještě na nedávnou premiéru brněnského festivalu Rio De Riviera? Jeho pokráčování je naplánované už na 3.11. v klubu Fléda.
Podobně jako na jarním open airu – i zde bude dramaturgie opřena o koncerty, djs a hip hop, a podobně jako na jaře se pořadatele snaží o různorodý koncept akce a multižánrovost.

Rio De Riviera Clubbing Edition zahájí ethno popová formace Čankišou, nejpopulárnější brněnská kapela současnosti. Není nezajímavé, že ve skupině působí například spoluzakladatel legendárních Progress 2 Zdeněk Kluka, zpěvák Karel Heřman či kytarista Martin Krajíček známý i z taneční scény jako DJ Marthen.

rio de rivera

Na Čankišou naváže rocková skupina Sunshine, která se netají svým ovlivněním britskou kytarovou scénou a patří k tomu nejlepšímu, co může současná česká scéna nabídnout.

Jakýmsi „mostem“ mezi koncerty a taneční party bude vystoupení Skyline, kteří kombinují živě hraný dnb s hiphopem. Od půlnoci pokračuje až do ranních hodin party s DJs Javasem, Felipem (A), Dianou D Rouz (PL) a Hydrophonicem. Headlinerem akce je rakouský DJ Felipe, jehož nejnovější track Chymera zařadil Carl Cox na první místo svých aktualních charts. Diana D Rouz je známá českému publiku z festivalu Hradhouse, z parties Eternity a Elektra a je rezidentkou polského festivalu Mayday.

Hip Hopový chill out bude v režii brněnské djky Sarah a talentovaného dje Saddana. Rio De Riviera Clubbing Edition bude zároveň upoutávkou na jarní díl open airu Rio De Riviera, který se bude konat 19.5. v celém areálu Riviery s kapacitou 10000 lidí.

Line up:
20.00 Čankišou
21.30 Sunshine
23.00 Skyline
00.00 Javas
01.30 Felipe
03.00 Diana D Rouz
05.00 Hydrophonic
07.00 end

www.rioderiviera.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika