Andhim přiváží březnu do Roxy Superfriends show

Andhim přiváží březnu do Roxy Superfriends show

08. 12. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvakrát vyprodali Roxy a tentokrát to chtějí Andhim pojmout velkolepě. Přiváží svou proslulou Superfriends show a na pomoc si pozvali svoje dlouholeté “partners in crime” Super Flu.
Simon a Tobias to v ČR milují a je jisté, že to nebude “jen další” djské vystoupení. Jestli bude někde v roce 2019 znít “super house”, tak to musí být 8. března v ROXY - Andhim & Super Flu na jednom pódiu.

Andhim

Předprodej začíná 7. prosince ve 13:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté i v ostatních předprodejích.

Andhim jsou českému publiku dobře známí. Autoři housových hitovek jako Boy Boy Boy nebo Hausch mají za sebou již dvě vyprodané pražské vystoupení a jedno hraní na pop upu v květinářství. Berlínsko-kolínská producentská dvojice je známá nejen svými historkami o seznámení na soutěži v pojídání párku, neurčitou sexuální i módní orientací, ale i zábavnými sety, kdy dostávají crowd do blízkosti bodu varu.

Andhim doplní Super Flu. Dlouholetí parťáci Andhim, srandisté a hlavně prvotřídní producenti Feliks a Mathias za sebou nechávají po 13 let na scéně nesmazatelnou stopu. Rádi si hrají, experimentují a svými melodiemi pobaví každého na parketu. Ideální kombo pro Superfriends show v ROXY.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANDHIM - SUPERFRIENDS SHOW

Pátek 8. 3. 2019
Vystupují:
Andhim, Special guests: Super Flu
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika