Zpěvačka Jessie J vystoupí poprvé v Praze

Zpěvačka Jessie J vystoupí poprvé v Praze

19. 12. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská zpěvačka Jessie J po skvěle přijaté tuzemské premiéře na festivalu Colours of Ostrava vystoupí příští rok poprvé v Praze - 23. dubna 2019 ve Fóru Karlín. Jessie J patří k největším globálním hvězdám současnosti. Od chvíle, kdy zvítězila v anketě BBC Sound Of 2011, prodala miliony alb, její hity jako například Price Tag, Nobody's Perfect, Domino nebo Bang Bang okupovaly první místa hitparád, zpívala pro královnou, získala Brit Awards, pětkrát cenu MOBO i nominaci na Grammy.
V Praze představí své zatím poslední album pojmenované R.O.S.E. (zkratka Realisations, Obsessions, Sex, and Empowerment), které vyšlo v květnu 2018. K jejím dalším letošním úspěchům patří vítězství v čínské talentové soutěži Singer a vyprodané britské turné.
 

Jessie J je doma v popu, soulu, R&B, eletropopu a hip hopu, ale při závěrečném olympijském ceremoniálu si v Londýně s kapelou Queen po rockersku klidně zazpívala We Will Rock You. Jak nejlépe na to, radila dvakrát v roli porotkyně v britské pěvecké soutěži The Voice UK. Pomáhala psát i skladby pro Alicii Keys, Miley Cyrus nebo Chrise Browna. A když do skladby Bang Bang přizvala Arianu Grande s Nicki Minaj, stal se z ní celoplanetární hit. K rodilé Londýňance, vlastním jménem Jessica Ellen Cornish, patří i výrazná podpora nejrůznějších charit jako Comic Relief nebo Children in Need.

Vstupenky budou v prodeji od 20. prosince v síti GoOut, Ticketportal a Ticketmaster za 890 - 1 690 Kč.

Koncert uvádí Colours Selection. Více informací na www.colours.cz.

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JESSIE J

Úterý 23. 4. 2019
Vystupují:
Jessie J (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika