London Elektricity odehraje první celonoční set

London Elektricity odehraje první celonoční set

18. 02. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mezi fanoušky drum’n’bassu se jen stěží najde někdo, kdo by neznal Tonyho Colmana. Tento spoluzakladatel a výkonný ředitel Hospital Records a Med School, strůjce mnohonásobně oceněného Hospital podcastu, producent a vinylový DJ patří k největším legendám a formujícím silám žánru.
K ikonickým skladbám jako Billion Dollar Gravy nebo Different Drum, které daly inspiraci generaci mladších hudebníků, netřeba mnoho dodávat. Tony se 12. dubna představí poprvé v historii v celonočním setu od soumraku do úsvitu! A to už je skutečně hodně vinylových desek!

London Elektricity

Předprodej začíná 11. ledna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté online na webu ROXY.

Letos Tony oslaví neuvěřitelných 23 let v branži. S enormním počtem úspěšných hudebníků na svých dvou labelech, vydavatelstvím Songs In The Key Of Knife, bookingovou agenturou Clinic Talent a rozsáhlým merchem patří k nekorunovaným králům d’n’b byznysu. Vedle toho všeho má stále čas věnovat se hudbě naplno. Důkazem budiž jeho poslední album Are We There Yet? nebo úspěšně převedení svých populárních tracků do živé podoby s kapelou, jejíž vystoupení si mohli diváci užít například na Glastonbury, Pohodě či Let It Rollu. Jeho celonoční set v ROXY tak jistě pokryje jak značnou část vlastní tvorby, velké hity současnosti i kousky hodné nostalgického vzpomínání.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LONDON ELEKTRICITY

Pátek 12. 4. 2019
Vystupují:
London Elektricity (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika