FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

The National a Tom Odell na Szigetu

The National a Tom Odell na Szigetu
05. 03. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) The National patří mezi historicky nejúspěšnější a nejrespektovanější americké hudební skupiny. Na svém kontě mají sedm alb a legendární magazín NME zařadil hned čtyři z nich na seznam TOP 500 alb všech dob. Pětičlenná formace vytváří emotivní skladby melancholického indie art-rocku a získala řadu ocenění, mezi kterými ční například Grammy v roce 2017. The National se na Szigetu 2019 představí jako hlavní hvězda v sobotu 10. srpna.
K letošnímu programu Ostrova svobody se připojuje Mura Masa, držitel Grammy za elektronickou hudbu, a nejen fanoušci si vysoko cení jeho hudebních spoluprací s řadou světových hvězd. Na festival opět dorazí miláček dámského publika zpěvák Tom Odell, který se  dokázal prosadit díky nezaměnitelnému hlasu a poetický skladbám, které si doprovází na piano.
 

Nejen hlavní scénou dokáže Sziget uhranout
Program Szigetu 2019 vyšperkuje také člen britské hudební smetánky a bývalý člen kapel The Smiths a The Cribs, kytarista Johnny Marr. Nebude chybět ani vycházející anglická hvězda Grace Carter, která v roce 2018 vydala debutové EP a prorazila s hitem Why Her Not Me. Jako soundtrack k pohodovému létu si vychutnáte psychedelické rockové trio z Texasu s názvem Khruangbin, jedná se o jedinečnou směsicí soulu, funku, instrumentálního rocku a world music, na druhé straně elektronické synthpopové duo Honne's se nejlépe hodí k protančené noci se svítajícím sluncem.

Vstupenky
Přestože festival zveřejnil jen část programu, fanoušci projevují extrémní zájem o vstupenky. Například hned na první den festivalu jsou již jednodenní vstupenky vyprodány, takže Eda Sheerana a další umělce, kteří vystupují ve středu 7. srpna, je možné vidět, pouze pokud si zakoupíte permanentku. K dispozici jsou tří, pěti, sedmidenní a návštěvníci by neměli váhat s jejich koupí, protože vstupenky se budou 7. března zdražovat.

Dodal: Premysl Stepanek, Sziget festival

SZIGET (HU)

Středa 7. 8. 2019 až Úterý 13. 8. 2019
Vystupují:
The National, Mura Masa, Tom Odell, Johnny Marr, Big Thief, Honne, Jax Jones, Coheed & Cambria, Broken Social Scene, Khruangbin, David August, Polo & Pan, Black Mountain, Ocean Alley, Grace Carter, Sonny Fodera, Burak Yeter, Foo Fighters, Ed Sheeran, Florence + The Machine, Post Malone, Twenty One Pilots, The 1975, Martin Garrix, Richard Ashcroft, Franz Ferdinand, James Blake, Years&Years, Tove Lo, Catfish & The Bottlemen, Kodaline, Chvrches, Jungle, The Blaze, Razorlight, Son Lux, Richie Hatin CLOSER, Maribou State, Jain, IDLES, Yeasayer, Yellow Days, Parcels, Superorganism, Pale Waves, Tove Styrke, Boy Pablo, Masego, Iamddb, Protoje &The Indiggnation, Xavier Rudd, Frank Turner & The Sleeping Souls, Alma, Gang Of Youths, Of Mice & Men, Frank Carter & The Rattlesnakes, Wanda ,W&W, Vini Vici, Carnage, Sigala, Yungblud, Elderbrook, Roosevelt, Anna of The North, Hucci, Fakear, Tamino, Valeras, Welshly Arms
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |