Devastator Hall již tento pátek

Devastator Hall již tento pátek

12. 03. 2019  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Imagination Festival představuje první samostatnou harder styles halovku v ČR - Devastator Hall. Tato akce proběhne již tento pátek v areálu Výstaviště v pražských Holešovicích.
Po mnoho let byla Devastator stage součástí Imaginationu, nyní nastal čas na samostatnou halovou akci. Praha se tento týden v pátek otřese v základech. Stane se tak v rámci prvního vydání halové akce Devastator Hall, kde se sejdou všichni fanoušci harder styles. Akce se uskuteční v pátek 15. března v areálu Výstaviště v pražských Holešovicích.

 Devastator Hall

Půjde o první samostatnou harder styles halovou akci v České republice, která naváže na léty ověřenou Devastator stage, jež je pravidelnou součástí zavedených festivalů. V průběhu noci se tak představí ty největší hvězdy patřící do „škatulky“ harder styles.

Milovníci hardcore se mohou těšit na nejznámějšího zástupce tohoto žánru. Tím není nikdo jiný, než Angerfist. Dalším velkým lákadlem bude vystoupení páná v buřince aka Dr. Peacock. V rytmu frenchcore bude pokračovat mladý nadšenec Hyrule War. Chybět nebude ani světově uznávaná hardstylová dvojice Da Tweekaz nebo stále populárnější nizozemský Rejecta.  O domácí support se postarají DJs Crane, Mejsi, Daredevils and Sixtas

Vstupenky jsou v prodeji  v síti GoOut, 3. vlnu vstupenek zde naleznete za 759 Kč vč. Poplatků: https://goout.net/cs/listky/devastator-hall-2019-praha/
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEVASTATOR HALL

Pátek 15. 3. 2019
Vystupují:
Angerfist, Dr. Peacock, Hyrule War, Da Tweeakz, DJ Rejecta
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika