Hot Since 82 hlásí návrat do Roxy

Hot Since 82 hlásí návrat do Roxy

31. 03. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jméno Hot Since 82 asi není nutné příliš představovat. Pravidelná účast na největších festivalech světa, dva Essential Mixy a jeden z top 10 nejkupovanějších tracků na Beatportu jistě mluví samy za sebe.
K tomu přidejme hitovky jako Restless a Veins nebo jeho remixy pro Rudimental, Davida Lynche či Pete Tonga a máme tu prvotřídní housovou hvězdu a majitele labelu Knee Deep In Sound, která se na konci května vrátí do pražské ROXY!
 

Předprodej začíná 29. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.

Hot Since 82

Navzdory svému pseudonymu, byl Daley Padley pro hudbu předurčen již od roku 1981, kdy se narodil. Jaké lepší rodinné podmínky si představit, než trávit víkendy v dílně se svým tátou, který rozebírá staré WV Beetly a mění je na pojízdné soundsystémy? Od svých sedmnácti se pak naplno věnoval djingu v místním klubu, do kterého se fronta táhla až za roh. V roce 2010 v rámci jednoho afteru na Ibize využil výpadek proudu a zapojil svůj iPhone s rozdělaným trackem. Reakce tanečníků ho donutila kontaktovat holandský label Noir Music, kde tento track hned další rok vyšel pod názvem Let It Ride a hned vystřelil na 3. příčku Beatport House Chart. Po krátké pauze, kdy si potřeboval ujasnit svoji žánrovou cestu, je silnější než kdy jindy. Dva Essential Mixy, Knee Deep In Sound mix album, Top 10 Beatport seller of all time a mnoho dalších úspěchů si může Hot Since 82 připsat na konto své zářné kariéry. Do ROXY se vrací po dlouhých čtyřech letech. Bude to velké a bude to hot!

Dodal: Daniela Bacho, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOT SINCE 82

Pátek 31. 5. 2019
Vystupují:
Hot Since 82 (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HOT SINCE 82
2 x 1 vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika