Thunderdome se po několikaleté odmlce vrací zpět

Thunderdome se po několikaleté odmlce vrací zpět

12. 06. 2019  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Indórový taneční festival Thunderdome o sobě dává po několika leté odmlce vědět. Tentokráte proběhne poslední říjnovou sobotu, jak bývalo dobrým zvykem v Utrechtu.
Thunderdome patří již 27 let mezi pojem, který je známý nejen v Holandsku ale i po celém světě. Po dvouleté přestávce se Thunderdome vrací na scénu. Další ročník na stejném místě ve výstavních halách Jaarbeurs v Utrechtu je pro organizátory z ID&T určitě další výzvou a pevně doufám, že jsou schopni se v tomto nadcházejícím ročníku plně realizovat a řešit některé nedostatky, z posledního ročníku.  Poznamenejte si tedy, stejně jako já datum 26. října 2019!
 

Zájem o tento hudební festival byl v minulosti enormní a tak i tentokráte pořadatelé rozdělili předprodej do několika fází. První odstartovala 5. června.

Minimální věk pro vstup na Thunderdome festivalu je stejný jako loni to 18 let.

Společná výprava na Thunderdome
Podruhé se na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z hlavního nádraží vypravuje zájezdový autobus. V případě zájmu se zúčastnit prosím navštivte skupinu Společná výprava na Thunderdome 2019 (https://www.facebook.com/events/620172355088756/), kde se dozvíte více informací.  Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena zájezdu by neměla překročit částku 4.140 Kč. Cena bude zahrnovat lístek na akci a dopravu klimatizovaným minibusem z Prahy Hlavního nádraží do Utrechtu a zpět. V připravované výpravě je k dispozici 8 posledních volných míst. Pokud máte zájem jet, tak se prosím ozvěte co nejdřív.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THUNDERDOME

Sobota 26. 10. 2019
Vystupují:
Angerfist vs Miss K8, Sefa, Partyraiser VS Dr. Peacock, Evil Activities, Nosferatu VS Never Surrender, Mad Dog, Drokz, N-vitral, Access One, Paul Elstak, Korsakoff VS Catscan, Unexist, Endymion, Re-style, The Viper, Ophidian, The Dj Producer, Deadly Guns, Andy The Core, Drs VS Angernoizer, Spitnoise, Vandal!sm VS System Overload, Sjammienators, F.noize, Cryogenic, Hard Effectz, The Outside Agency,Billx,The Sickest Squad,Negative A,I:gor,Dolphin, Thrasher, Crypton, The Satan, Nick Moody, Drokz, Akira, Noisekick, Srb, The Vizitor, Doctor Terror, Tripped, Striker, Dissoactive, Paranoizer, The Prophet, Dano VS Buzz Fuzz vs Gizmo, Weirdo, Marc Acardipane aka PCP, Delirium, Darkraver, Bass-d, Lady Dana, Panic, MC: Alee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika