FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Na Hip Hop Kemp dorazí vedle Tech N9ne i Freddie Gibbs

Na Hip Hop Kemp dorazí vedle Tech N9ne i Freddie Gibbs
06. 08. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Ačkoliv se brány Hip Hop Kempu otevřou již za deset dní, jeho dramaturgie neustále brousí letošní program jak diamant - do posledního detailu, do dokonalosti a k již tak luxusní soupisce jmen jako Tech N9ne, Masego, Token nebo EarthGang přidává další klenot v podobě Freddieho Gibbse. Pojmu, který je díky sólovým nahrávkám i kolaboračním albům s producentskými mágy jako Madlib nebo The Alchemist hojně skloňován nejen za oceánem.
A to není všechno! Vedle Freddieho Gibbse se na programu nově rozzářila i další jména - českým publikem milovaná nizozemská partička Dope Dod, z vysluněné Kalifornie dorazí s ještě horkým materiálem Cloud 909 zaběhlá dvojka Oktane a Price aka Audio Push a po jedenácti letech se na Kemp vrátí kontroverzní Brother Ali. Slavit se bude i návrat (ztraceného) syna z Detroitu, který si říká Black Milk a Velkou Británii bude letos reprezentovat např. Da Flyy Hooligan, který musí být opravdovým zjevením, když mu na hostovačky kývla taková jména jako Sean Price, Evidence, Westside Gunn & Conway nebo Guilty Simpson. O tom, že ženy v hip hopu jsou možná fyzicky křehké, ale v rapu za mužským osazenstvem rozhodně nezaostávají, se publikum Kempu přesvědčilo už nejednou. A letos tomu nebude jinak. Z Philadelphie totiž dorazí Ivy Sole a z JAR temný drahokam Yugen Blakrok.
 


Připomeňme ještě dříve ohlášená největší lákadla letošního ročníku, kde si ostřílení matadoři jako Tech N9ne,  Pharoahe Monch, Hocus Pocus, Masta Ace & Marco Polo nebo Mix Master Mike, který byl vyhlášen nejlepším DJem na světě a kromě své domovské formace Beastie Boys doprovázel za gramcema i Metallicu nebo Cypress Hill, budou podávat ruce s čerstvou krví v podobě Masega - fešáka se ságem, Tokena, kterému se přezdívá "nový Eminem", YBN Nahmira - mladíka z Alabamy, který pro megapopularitu singlu "Rubbin Off The Pain" musel opustit školu nebo EarthGang, jejichž live show jsou vyhlášené pro jejich nepředvídatelnost. A samozřejmě chybět nemohou ani Kontrafakt, kteří nevynechali jediný ročník Kempu a nebudou samozřejmě chybět ani letos. Stejně jak nebudou absentovat ani Smack, Prago Union, Rest & DJ Herby, Pio Squad, Sodoma Gomora nebo DMS, kteří jako jediní mohou na slovenské scéně konkurovat Kontrafakt.

Nadupaný tradičně nebude jen line up, ale i doprovodný program, který nově nabídne i volbu Queen of HHK nebo opět Battle Breaking Arenu, kde si to budou rozdávat ti nejlepší BBoyz a street dancers ze všech koutů světa i talentovaní amatéři.

Hip Hop Kemp 2019 startuje již příští čtvrtek 15.8. na letišti v Hradci Králové a potrvá do sobotní noci 17.srpna. Vstupenky jsou k zakoupení na pandaticket.cz. Více informací na hiphopkemp.cz

Dodal: Katka Dědková
HIP HOP KEMP

HIP HOP KEMP

Čtvrtek 15. 8. 2019 až Sobota 17. 8. 2019
Vystupují:
TECH N9NE /USA/ MASEGO /USA/ EARTHGANG /USA/ HOCUS POCUS /FR/ KONTRAFAKT /SK/ PHAROAHE MONCH /USA/ DMS /SK/ MIX MASTER MIKE /USA/ TOKEN /USA/ AUDIO PUSH /USA/ MASTA ACE & MARCO POLO /USA/ SMIF N WESSUN /USA/ THE ALCHEMIST /USA/ SMACK /CZ/ APOLLO BROWN & RAPPER BIG POOH /USA/ PRAGO UNION /CZ/ BROTHER ALI /USA/ REST & DJ HERBY /CZ/ PIO SQUAD /CZ/ YBN NAHMIR /USA/ PTK /CZ/ DA FLYY HOOLIGAN /UK/ BLACK MILK /USA/ ULTRAZVUK (VEC & TONO S.) /SK/ YUGEN BLAKROK /SA/ CLEAR SOUL FORCES /USA/ MC GEY /CZ/ BLABBERMOUF & FIGUB BRAZLEVIČ /NL, D/ QUELLE CHRIS /USA/ SODOMA GOMORA /CZ/ IDEA /CZ/ BLU & EXILE /USA/ DJ FATTE /CZ/ AWON & PHONIKS w Anti Lilly /USA/ SUPA & JOZEF ENGERER /SK/ SUPA KAIJU (Sicknature & Napoleon Da Legend) + DJ KCL /DK, USA/ ALIEN ARMY /IT/ REDZED /CZ/ CRIMEAPPLE + DJ SKIZZ /USA/ TOO MANY T'S /UK/ PREZIDENT LOURAJDER & RADIMO /SK & CZ/ DVAKRÁT TOLIK CREW (Pain, Tubs, Blako, Braush, Joshua, Ridig, Batrs, Dryman) /CZ/ CHOOSEY /USA/ MARTIN MATYS /SK/ ILLA GHEE /USA/ BITMAN & DJ MIKROMAN /SK/ KONCEPT /USA/
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |