FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Kašpárkohraní oznamuje kompletní program

Kašpárkohraní oznamuje kompletní program
28. 08. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Prázdniny nekončí! Největší rodinný mejdan v Čechách festival Kašpárkohraní letos otevře své brány v neděli 8. září od 11 do 19 hodin na předpolí Obory Hvězda na pražském Vypichu a oznamuje kompletní program. Návštěvníci se můžou těšit na zpěváky Tomáše Kluse, Michala Hrůzu, kapelu Rybičky 48 a projekt Mateřská.com zpěvaček Lenky Jankovské a Báry Vaculíkové.
Chybět nebude divadelní scéna pod vedením moderátora Kašpárkohraní Adama Halaše s loutkovou pohádkou v podání Divadla Continuo, klaunskou groteskou od Squadra Sua či pohádkovým kukadlem Pohadlo. Bionaut a Malé oči návštěvníky seznámí s animovanými hrdiny Mlsných medvědích příběhů nebo dobrodružství Rosy & Dary. Program doplní sportovní a tvůrčí dílny, děti si tak budou moci vyzkoušet fotbal, tanec, rugby, in-line bruslení, judo, jógu, africké bubnování a další sporty a aktivity. Festival Kašpárkohraní u příležitosti svého jedenáctého ročníku spolupracuje s dobročinnou organizací Zdravotní klaun. Festival se koná za každého počasí a vstup je zdarma.

Kasparkohrani

Organizátoři Kašpárkohraní vyzývají dětské návštěvníky a jejich rodiče, ať přivítají začátek letošního školního roku v prázdninovém duchu. "První zářijové dny jsou tradičně spojeny se zahájením školního roku a prvními povinnostmi. My ale zveme děti a jejich rodiče, ať si prodlouží letošní prázdniny s Kašpárkohraním ještě o jeden víkend," říká organizátor Kašpárkohraní Viktor Souček. Divadelní scéna Kašpárkohraní letos nabídne malým návštěvníkům loutkovou pohádku Zuna v podání divadla Continuo, připraveno bude také rodinné představení Iriny Andreevy a Teatru Novogo Fronta nazvané Ademenato! o vlivu člověka na digitální vysílání. Chybět nebude oblíbené klaunské uskupení Squadra Sua s hasičskou groteskou Bomberos či divadlo Pohadlo s představením Co se děje v Mokroušově aneb Dešťové pohádky. Bionaut ve spolupráci s festivalem Malé oči zase představí na Kašpárkohraní své animované pásmo Hurá na pohádky, děti tak na místě poznají prostřednictvím práce s pracovními listy dobrodružství dvou mlsných a hladových medvědů z Mlsných medvědích příběhů či animované hrdinky z filmu Rosa & Dara a jejich velké prázdninové dobrodružství. Program doplní klasické loutkové Sváťovo dividlo. Bublinářský mág Václav Strasser předvede své unikátní vystoupení s kouřovými, obřími či duhovými mýdlovými bublinami. Sportovní zóna dále nabídne softbal, vietnamský badminton nebo horolezectví. Na Kašpárkohraní se bude možné zapojit také do tvůrčího programu s výtvarnými nebo korálkovými dílnami, děti si budou moci vyzkoušet třeba tvorbu diářů pod vedením The Dandelions. Festival Kašpárkohraní každoročně spolupracuje s charitativními a neziskovými organizacemi, letos se spojil s organizací Zdravotní klaun, která již osmnáct let pomáhá dětským i geriatrickým pacientům procházet procesem léčby s úsměvem. Festival Kašpárkohraní letos podporuje dobročinnou organizaci Zdravotní klaun, která přináší radost a smích tam, kde se jich obvykle nedostává. Přímo na Kašpárkohraní si budou moci návštěvníci zakoupit klaunský nos a podpořit tak smích ve dvaasedmdesáti nemocničních zařízeních po celé ČR.

Festival se bude konat za každého počasí. Kašpárkohraní pořádá agentura Riff Raff ve spolupráci s Magistrátem hlavního města Prahy a Městskou částí Praha 6. Záštitu nad festivalem převzala radní hlavního města Prahy MgA. Hana Třeštíková a starosta MČ Praha 6 Ondřej Kolář. Veškeré informace o festivalu na https://www.facebook.com/kasparkohrani a www.kasparkohrani.cz

Dodal: Klára Mixová, 4press

KAŠPÁRKOHRANÍ

Neděle 8. 9. 2019
Vystupují:
Tomáš Klus, Mateřská.com, Michal Hrůza, Rybičky 48
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |