Manon Meurt a Luvver ovládnou narozeninový čtvrtek v Roxy

Manon Meurt a Luvver ovládnou narozeninový čtvrtek v Roxy

23. 09. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Český resp. česko-slovenský den bývá tradičně součástí říjnových narozenin ROXY. Hlavní stage v Dlouhé tentokrát ovládnou rakovničtí Manon Meurt a slovenská post-indie formace Luvver. Obě kapely si připravují k narozeninám speciální sety. Manon Meurt ve spolupráci s VJkou Ver využijí projekci k live audiovizuálnímu představení.
Unikátnost koncertu podtrhne i jeho nadstandardní délka, díky níž zazní poprvé i písně z chystaného alba. Nitranští Luvver doplní své vystoupení o speciální light show.
 

Manon Meurt dozráli v jednu z nejzajímavějších českých alternativních kapel a jejich loňský debut MMXVIII posbíral řadu skvělých recenzí vč.. nominací na Anděly a cenu Apollo. "Bude to největší koncert kapely za dlouhou dobu. Máme z toho velkou radost, protože to je věc, kterou jsme chtěli zrealizovat už dlouho. Bude to velký, temný a majestátní, těšíme se!" zní narozeninová pozvánka Manon Meurt. Nitranská formace Luvver aka přirozené pokračování Fresh Out Of the Bus je rozkročená mezi indie melancholií, svěží popovou rytmikou a snovou elektronikou. Po skvělém koncertě na letošní Besedě to bude pro ni další česká příležitost dokázat, že označení “současná a zajímavější verze Depeche Mode” není jen novinářské klišé, ale ocenění kvalit. Kdo byl v létě na Pohodě, Grapu nebo viděl Luvver předskakovat Bastille, už ví, že jde o jednu z nejslibnější kapel na sever od Dunaje.

Spojení Manon Meurt a Luvver v rámci jednoho večera, speciální audiovizuální výprava, nevydané písně - to jsou jedny z mnoha důvodů proč ve čtvrtek 24. října zapadnout do bývalého biografu v Dlouhé, který si už 27. rokem říká ROXY.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE27: SOUNDZ CZECH

Čtvrtek 24. 10. 2019
Vystupují:
Manon Meurt special AV set, Luvver (SK) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika