Icon For Hire po vyprodaném Café V lese zamíří do Futura

Icon For Hire po vyprodaném Café V lese zamíří do Futura

03. 03. 2020  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americké duo Icon for Hire se naposledy v České republice ukázalo v pražském klubu Café V lese, který také dle očekávání vyprodali. Po dvou letech se tato formace vrací, ale tentokrát do většího smíchovského klubu Futurum. Koncert se uskuteční 6. 3. 2020.
Kapela také vydala nový singl s názvem “Hollow”, který je možné slyšet na Spotify.
 

Od svého založení v roce 2007 si duo, sestávající ze zpěvačky Ariel Bloomer a kytaristy Shawna Jumpa, získalo mnoho fanoušku, kteří oceňují nejen jejich muziku, ale i upřímnost s jakou ji dělají. Jejich uvěřitelnost a energie jsou základním kamenem toho, jakou muziku Icon For Hire dělají – a jsou také nedílnou součástí jejich poslední nahrávky ‚You Can’t Kill Us‘, kterou produkoval Mike Green (Gwen Stefani, All Time Low). Ta byla financována přímo fanoušky přes Kickstarter – vybralo se neuvěřitelných 127200 dolarů, což kampaň řadí mezi jednu z nejúspěšnějších na poli hudby.

Po překonání všech útrap, které hudební byznys skýtá, jsou Icon For Hire silnější než kdy dřív a jsou živoucím důkazem, že můžete převzít kontrolu nad svým životem – a to je možná největší úspěch, kterého jde v životě dosáhnout.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ICON FOR HIRE

Pátek 6. 3. 2020
Vystupují:
ICON FOR HIRE (USA), HalfLives
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika