Fritz Kalkbrenner hlásí barevný návrat do Roxy

Fritz Kalkbrenner hlásí barevný návrat do Roxy

24. 11. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Osobitý berlínský producent a mistr analogového zvuku Fritz Kalkbrenner se po roce vrací s novou True Colours Tour. V plánu má představit střípky ze stejnojmenného, v pořadí šestého alba, True Colours. To vyjde krátce právě po jeho pražské show.
Jeho předzvěstí je nově vydaný singl ‘Kings & Queens’ se zřetelným rukopisem a pro něj tak charakteristickými vlastními vokály. V rámci jarní tour nemůže ani počtvrté opomenout i pražskou ROXY, kterou v minulosti několikrát vyprodal. Stane se tak i 28. února? Očekává se full house!
 

Předprodej začíná 22. listopadu od 10:00 přes portál GoOut.

Fritz Kalkbrenner

Mladší z bratrů Kalkbrennerových a spoluautor eklektické ‘Sky And Sand’ má svůj nenapodobitelný sound, ve kterém je lehké se při poslechu ztratit, ale zároveň obsahuje deepový taneční groove schopný odpálit střechu klubu. Především pak proslul svým analogovým housovým zvukem s prvky soulu a vokálními aranžemi. Po ukončení spolupráce se Suol a následné přestávce na konci roku 2018 založil svůj vlastní label Nasua Music a okamžitě začal produkovat čerstvou hudbu s novým tvůrčím týmem. Důkazem je loňské album Drown a otázkou je, kam nás Fritz zavede s nadcházejícím True Colours. Mezi jarně zbarvené odstíny berlínské krajiny?

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Fritz Kalkbrenner (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika