Lexy & K-Paul zahrají už tento pátek v Duplexu

Lexy & K-Paul zahrají už tento pátek v Duplexu

13. 02. 2020  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jelikož vám nevozíme pouze ty nejčerstvější jména, ale občas šáhneme i do hávu historie, tak pro tuto epizodu jsme pro vás nachystali jednu oldskůl lahůdku z doby, kdy elektro vládlo světu a mělo ještě takový ten svůj poctivý nezaměnitelný sound. Nebudeme to dále prodlužovat. Dámy a pánové. V pátek 14. února přijíždí do Duplexu průkopníci žánru Technoelectro, německá dvojice Lexy & K-Paul!
VSTUPENKY K DISPOZICI na www.duplex.cz/tickets/
 


Facebook event: https://www.facebook.com/events/333604930727566/

Jak to tak bývá, vše špatné bývá k něčemu dobré. Takto by se dalo nazvat i jejich náhodné seznámení v berlínském klubu, kde se tito dva pánové dali do křížku kvůli jedné slečně. Vcelku kuriózní seznámení. Po nějaké době se setkávají opět, a to ve vydavatelství Low Spirit. Slovo dalo slovo, první smyčka chytla druhou, zajiskřilo se a od té doby se z nich stala nerozlučná dvojka, která pod označením Lexy & K-Paul brázdí kluby po celém světě. Jejich hudební cesta je zároveň neoddělitelně spjata s německou klubovou kulturou a elektronickou scénou.

Lexy & K-Paul

Lexy & K-Paul vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v Praze v pátek 14. února 2020 v rámci valentýnské edice klubové rezidentní noci DupleX Presents. Bude to neuvěřitelných 12 let od jejich poslední show v České republice, které proběhlo 28. prosince 2007 v pražské Roxy. Ten samý rok také proběhlo jejich vystoupení v DupleXu a to konrétně 1. března 2007 v rámci MTV party, která byla rozlučkovou pro tehdejšího produkčního Jáju Ježka. Jeho jmenovec Štěpán Tokátko Ježek, který aktuálně v DupleXu působí na stejné pozici, si opět pozval toto německé duo, aby zavzpomínal na legendární zlatou éru klubu na Václavském náměstí. A my budeme moc rádi, když se společně s námi vrátíte zpátky do minulosti!

Facebook událost: www.facebook.com/events/333604930727566

Německé duo podpoří adekvátní český support složený z legendárních hráčů. Těšit se můžete na Orbitha, který je nedílně spjatý s párty Elektra, na které také Lexy & K-Paul vystoupili v ČR naposledy. Aleš přislíbil, že si pro vás připravý speciální „elektro set“. O další support se postará legenda, kterou Chris Sadler se svou nejdélé trvající klubovkou v ČR (Climax) bez pochyby je. Warm-up set si vezme na starosti ostřílený matador Manio. Closing set celého večera připraví již zmiňovaný rezidentní DJ a produkční klubu DupleX – Tokátko.

TIME TABLE
22:00 MANIO
00:00 CHRIS SADLER
01:30 LEXY & K-PAUL
03:00 ORBITH
04:00 TOKÁTKO

Lexy & K-Paul svého prvního velkého úspěchu dosahují v roce 1999 se skladbou „Do you like disco“, která vyšla téhož roku na Mayday kompilaci Soundtropolis. Následuje další hit „The greatest DJ“, nominovaný na hymnu Loveparade. Podobná situace nastává s hitem „Freak“ v roce 2000. Berlínská taneční scéna má o svých hrdinech jasno. Skladba dostává i svůj klip a umisťuje se na 20. příčku německého hudebního žebříčku. Další významným úspěchem je cena Amadeus za nejlepší hudební počin, kterou získávají u rakouských sousedů.

V roce 2001 vychází na labelu Low Spirit jejich debutové album „Loud“ a oba dva začínají mnohem častěji hrát po světě a stále více se věnují vlastní produkci a zdokonalování živých vystoupení, která jsou známa svou hudební precizností a experimenty. Na kontě mají taktéž několik remixů, např. pro Placebo, Goldfrapp, Westbama, nebo Jam & Spoon.

VSTUPENKY K DISPOZICI na www.duplex.cz/tickets/

A vy se na ně můžete těšit v pátek 14. února 2020 v pražském DupleXu!

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Lexy & K-Paul, Orbith, Chris Sadler, Tokátko
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika