FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Metronome Prague oznamuje kvůli koronaviru nový termín v září

Metronome Prague oznamuje kvůli koronaviru nový termín v září
17. 03. 2020   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) V reakci na současnou situaci a všechna nouzová opatření přijatá státem proti šíření koronaviru jsme se rozhodli posunout termín konání festivalu Metronome Prague. Nechceme, aby nám všem koronavirus zničil celou show. Proto jsme 5. ročník festivalu odložili a akce se odehraje ve dnech 17. až 19. září 2020 na stejném místě, na pražském Výstavišti.
Vítáme všechna mimořádná opatření, která se dnes dějí. Zdraví a bezpečnost hudebních příznivců, umělců, členů organizačního týmu a dalších lidí, kteří jsou do realizace Metronome Prague zapojeni, jsou pro nás na prvním místě.

Metronome festival 2020

Na přípravu festivalu jsme již vynaložili mnoho úsilí a energie. Vyjednávali jsme se stovkami umělců, interpretů z ČR i ze světa. Připravovali jsme festival se spoustou komerčních partnerů i institucí v čele s hlavním městem Prahou. Pro rozšířený třídenní Metronome jsme nachystali zcela unikátní program. S novým termínem z něj vyroste pro všechny ještě magičtější zážitek.

Veškeré zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Těm, kteří se v září akce nebudou moci zúčastnit, nabídneme od poloviny dubna možnost vrácení peněz.

Chraňte se navzájem, myjte si ruce a pokaždé, když si je budete znovu mýt, myslete na to, kolika lidem tím pomáháte.

Metronome a kouzlo hudby nic nezastaví!

Další informace vám poskytneme v dalších zprávách na našich stránkách, na sociálních sítích nebo na oficiálním webu www.metronomeprague.cz

Držme si palce a opatrujme se.

Organizátoři Metronome Prague


Dodal: David Gaydečka, United Islands

METRONOME

Čtvrtek 23. 6. 2022 až Neděle 26. 6. 2022
Vystupují:
Oh Wonder (UK), Beck (USA), Nick Cave and The Bad Seeds (AUS), Underworld (UK) a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
albaker | 31. 03. 2020 | 07:12:20
DOBRO DAN MOJ LJUDI Andore MOJ PREIZKUS, KAKO DOBIM POSOJILO, DA KUPIM HIŠO IZ NEKRETNEGA IN ŽENSKEGA POSOJILNEGA DRUŠTVA, KI JE IZDELALA FIRM ALBAKERSKEGA POSOJILA, DANES ZELO SREČAN IN BOŽJI BLAG ALBAKER POSOJIL FIRM Ime mi je maria, sem iz Andore, ki sem jo iskal resnično posojilo za zadnjih 5 mesecev, da kupim hišo, kar sem dobil je bil kup prevar, zaradi katerih sem jim zaupal in na koncu dan, vzeli so mi denar, ne da bi dali ničesar v zameno, vse moje upanje izgubil sem se zmeden in frustriran, tega nisem hotel nikoli karkoli opraviti s posojilnicami na internetu, zato sem šel prijateljici izposodila nekaj denarja, povedala sem ji vse, kar se je zgodilo, in ona je rekla, da mi lahko pomaga, da pozna kreditno podjetje, ki mi lahko pomaga pri kakršnem koli znesku posojila ki jih potrebujem z zelo nizko obrestno mero 2%, da je pravkar dobila posojila od njih, usmerila me je, kako naj zaprosim za posojilo, sem ga tako kot mi je povedala, sem se prijavila z njimi na e-pošto: albakerloanfirm@gmail.com, nikoli verjel, toda poskusil sem in na moje največje presenečenje sem dobil posojilo v 24 urah nisem mogel verjeti, Znova sem vesel in bogat in se zahvaljujem Bogu za tako posojilo podjetja, kakršna je ta, še vedno obstajajo na tej prevari povsod, prosim, svetujem vsem, ki potrebujejo posojilo po e-pošti (albakerloanfirm@gmail.com) vas ne bodo nikoli izneverili, in tvoje življenje se bo spremenilo kot moje. Hiter stik (albakerloanfirm@gmail.com) danes in dobite vaše posojilo od njih, bog blagoslovi ALBAKER POSOJILO FIRM za njihovo pristno ponudbo posojila.  Prepričajte se, da ste se za posojilo obrnili na ALBAKER POSOJILO FIRM, ker sem posojilo uspešno prejel od tega podjetja brez stresa. Obiščite njihovo e-pošto (albakerloanfirm@gmail.com)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |