Lenka Dusilová zahraje dnes živě na nechodven.cz

Lenka Dusilová zahraje dnes živě na nechodven.cz

17. 03. 2020  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nemůžete jít za hudbou? Hudba jde k vám! Dnes večer Lenka Dusilová zahraje těm, co nechodí ven.
Řada muzikantů i dalších profesionálů a nadšenců, jimž je hudba blízká, nesložila v této složité době ruce do klína a snaží se ulehčit čas karantény nejen hudebním fandům. Dnes v úterý 17. března ve 20 hodin tak bude živě přenášen sólový koncert nekorunované královny české alternativy Lenky Dusilové z uzavřeného klubu U Staré paní. Na koncert je možné „zajít“ na web www.nechodven.cz, kde mohou v případě spokojenosti diváci přispět do virtuálního klobouku prostřednictvím jednoduchého odkazu.

Lenka Dusilová

Již včera na adrese www.nechodven.cz proběhl koncert swingových Hot Sisters, který je nyní možné zhlédnout ze záznamu. Tento pátek 20. března pak vystoupí Ondřej Ruml & Matěj Benko a v sobotu 21. března David Dorůžka & Jiří Levíček. Na přípravě dalších koncertů se intenzivně pracuje.

On-line přenosy připravuje dočasné neformální sdružení s příznačným názvem Nechoď ven, za kterým jsou specialisté na streaming ze společnosti Pozitiv, jazz club U Staré paní a Bathroom Production Lukáše Prchala a Davida Hyska (stojí mimo jiné za úspěchem kapely Skety nebo Prague A Capella Festivalem).


Odkazy:
www.nechodven.cz
www.facebook.com/ClubUStarePani/

Dodal: Silvie Marková, SMART Communication
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika